Ενημερωτική εκδήλωση για την άνοια στο Βελεστίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-15, 20:32:05
Ενημερωτική εκδήλωση για την άνοια στο Βελεστίνο

Οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με ευκαιρία την Παγκόσμια Ημέρα νόσου Αλτσχάιμερ, που διεθνώς γιορτάζεται την 21η του Σεπτέμβρη, ξεκίνησαν, αλλά φέτος λόγω COVID-19 θα είναι διαφορετικές.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Βόλου «Η πανδημία άλλαξε τον τρόπο επικοινωνίας αλλά όχι την επαφή. Εμείς θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε. Θα είμαστε κοντά σας καθημερινά με άρθρα στις εφημερίδες, στα κοινωνικά δίκτυα, με συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο, τηλεφωνική ή διαδικτυακή επικοινωνία και θα σας υπενθυμίσουμε να «Μην ξεχάσετε να φορέσετε την μάσκα σας».

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ρολογιού στο Βελεστίνο θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση με θέμα «Μιλώντας για την Άνοια»

Φέτος αντί για τον περίπατο μνήμης δύο ομάδες (κλιμάκια) από επαγγελματίες υγείας θα επισκεφθούν το Ορφανοτροφείο Βόλου και την Κιβωτό του Κόσμου, θα προσφέρουν στα παιδιά μάσκες, αντισηπτικά και σχολικά είδη.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=