Σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου με τη ΔΕΥΑΜΒ για τις περιοχές Βελεστίνου και Χλόης

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-26, 21:15:07
Σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου με τη ΔΕΥΑΜΒ  για τις περιοχές Βελεστίνου και Χλόης

Σε επαφές με τη ΔΕΥΑΜΒ για τη δρομολόγηση της σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου του Βελεστίνου και της Χλόης με τον αγωγό που θα μεταφέρει τις ποσότητες των λυμάτων στο βιολογικό καθαρισμό του Βόλου βρίσκεται ο δήμος Ρήγα Φεραίου.

Για τη Δημοτική Αρχή η εξέλιξη του έργου θεωρείται κρίσιμης σημασίας για την περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής, αλλά και την αξιοποίηση μιας σημαντικής παρέμβασης που αποτελεί το αποχετευτικό δίκτυο.

Στο μεταξύ, παρεμβάσεις στο Κοινοτικό Κατάστημα του Αγίου Γεωργίου θα πραγματοποιήσει σύντομα η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου.

Η Δήμαρχος κ. Ελένη Λαΐτσου βρέθηκε στον Άγιο Γεώργιο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας που διοργάνωσε ο Δήμος για τους ηλικιωμένους, ενώ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Νασιάκο και τα υπόλοιπα μέλη. Επίσης συνομίλησε και με τους κατοίκους από τους οποίους άκουσε τα αιτήματά τους.

Η δήμαρχος επίσης έκανε γνωστό ότι έχει δρομολογηθεί η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στον Άγιο Γεώργιο, ενώ υπογράμμισε πως ο Δήμος αναμένει την χρηματοδότηση από μεγάλο πρόγραμμα για θέματα υγείας που θα δώσει τη δυνατότητα διενέργειας προληπτικών εξετάσεων, ενημερωτικών ημερίδων και προμήθειας εξοπλισμού.

Τέλος παρουσία σχεδόν όλων των υπαλλήλων πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο η κοπή της βασιλόπιτας για το διοικητικό, τεχνικό, προσωπικό καθαριότητας-πρασίνου και λοιπό προσωπικό του Δήμου.

Η κ. Λαΐτσου σημείωσε τις σημαντικές προσπάθειες που κατέβαλαν οι υπάλληλοι για να εφαρμοστούν με ομαλό τρόπο όλες οι αλλαγές του Καλλικράτη, ενώ διαμήνυσε ότι ο Δήμος θα αποτελέσει την ασπίδα προστασίας σε θέματα διασφάλισης των εργασιακών δικαιωμάτων των υπαλλήλων.

Στο Δήμο Ρήγα Φεραίου οι μόνιμοι υπάλληλοι ανέρχονται στους 60, ενώ υπάρχουν και κάποιοι εργαζόμενοι, κυρίως στον τομέα καθαριότητας, που απασχολούνται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=