ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στήριξη σε αριστούχους μαθητές

στήριξη-σε-αριστούχους-μαθητές-732675

Απονεμήθηκαν οι υποτροφίες σε οκτώ απόφοιτους της Γ’ Λυκείου από το ίδρυμα Χάρις Τριανταφύλλου

Σήμερα, Παρασκευή 04-09-2020 και ώρα 14.00 π.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε απονομή υποτροφιών στους 8 αριστούχους της Γ’ Λυκείου της Κοινότητας Βελεστίνου από το Ίδρυμα Χάρις Τριανταφύλλου, που εδρεύει στην Αμερική, από εκπροσώπους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης

Ο Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου, Νασίκας Δημήτριος αναφέρθηκε στη ζωή του Χάρι Τριανταφύλλου, λέγοντας ότι είναι τεράστια η προσφορά του στη γενέτειρά του και πρόσθεσε πως προσφέρει κάθε χρόνο 30.000 ευρώ σε αριστούχους του Βελεστίνου.

Επίσης, ανέφερε πως το όνομα του ευεργέτη-δωρητή έχει δοθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και σε δρόμο της πόλης.

Απευθυνόμενος στους αποφοίτους τους συνεχάρη, λέγοντας:

“Μας κάνατε υπερήφανους ως γονείς και ως Δήμο. Να εκπροσωπείτε επάξια τον Ρήγα όπου κι αν βρίσκεστε και να μεταφέρετε παντού το μήνυμα του Δήμου μας. Καλή Σταδιοδρομία σε όλους σας. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Ένας νέος δρόμος σας ανοίγεται, ο φοιτητικός, να τον απολαύσετε και να τον ζήσετε ποιοτικά και δημιουργικά. Να μην ξεχνάτε ότι είστε από το Βελεστίνο, από τη γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή και να αναφέρεστε στην καταγωγή σας με υπερηφάνεια. Και φυσικά να μην ξεχνάτε ποτέ τους ανθρώπους που σας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να είναι δίπλα σας, τους γονείς σας”.

Στην απονομή παρευρέθηκαν οι: Γ. Παπαδάμ, Πρόεδρος Δ.Σ., Γ. Παπατόλιας, Πρόεδρος Κοιν. Βελεστίνου και οι τοπικοί σύμβουλοι του Βελεστίνου, Χρ. Σπαθής και Γ. Καρτσώνας. Άπαντες ευχήθηκαν στους αριστούχους καλή σταδιοδρομία με επιτυχίες και καλή, δημιουργική φοιτητική ζωή.

Οι 8 αριστούχοι που τιμήθηκαν κατά την απονομή είναι: Χατζάκου Ευαγγελία του Νικολάου, Πρίντζιου Ιωάννα του Αθανασίου, Ανυφαντής Χρήστος του Γεωργίου, Κουσκουρίδας Δημήτριος του Αθανασίου, Χριστοδούλου Νίκη του Βασιλείου, Τσιούτσιος Ζήσης του Κωνσταντίνου, Ανυφαντής Αλέξανδρος του Γεωργίου, Σπυρίδη Ειρήνη-Χρυσοβαλάντου του Σάββα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου