ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κοιμήθηκε φτωχός, ξύπνησε κροίσος ο υπερτυχερός του ΠΡΟΤΟ στο Βελεστίνο

κοιμήθηκε-φτωχός-ξύπνησε-κροίσος-ο-υπ-758482

Ανθρωπος της βιοπάλης, άξιζε πραγματικά να του χαμογελάσει η θεά τύχη

Κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε κροίσος. Σε κάτοικο του Βελεστίνου και μάλιστα βιοπαλαιστή έπεσε το πρώτο τυχερό δελτίο της προχθεσινής κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ. Ο τυχερός κερδίζει 516.968,68 ευρώ έχοντας παίξει ένα δελτίο στην προχθεσινή κλήρωση με ποσό μόλις 50 λεπτών, τα οποίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία κατά τη διαλογή της 2128ης κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ. Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο της Αγγελικής Ντόβα στο Βελεστίνο.

Είναι η πρώτη φορά, όπως λέει ο γιος της ιδιοκτήτριας Χρήστος Ντόβας, που στο πρακτορείο πέφτει τυχερό δελτίο με τόσο μεγάλο ποσό. Μάλιστα, φαίνεται να είναι η πρώτη φορά που το ΠΡΟΤΟ μοιράζει τόσα υψηλά κέρδη, καθώς συνήθως δίνει ποσά της τάξεως των 50.000 – 60.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του ΟΠΑΠ, στη δεύτερη κατηγορία (6) βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των 25.000 ευρώ στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπερτυχερός είναι κάτοικος Βελεστίνου, Ελληνας. Ανθρωπος που μέχρι προχθές μοχθούσε για να τα βγάλει οικονομικά πέρα. «Πραγματικά άξιζε τον κόπο να του χαμογελάσει η θεά τύχη», είπε ο κ. Ντόβας, ερωτηθείς σχετικώς.

Το πρακτορείο ενημερώθηκε για το ευχάριστο γεγονός χθες το πρωί από τον ΟΠΑΠ και η ιδιοκτήτρια και η οικογένειά της τρελάθηκαν.

«Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη, απερίγραπτη», λέει χαμογελώντας για το ευχάριστο γεγονός ο κ. Ντόβας. Την ίδια χαρά μοιράζονται και όλοι οι κάτοικοι του Βελεστίνου.

«Από το πρωί δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν τα τηλέφωνα, με τους κατοίκους να ζητούν να ενημερωθούν ποιος είναι ο άνθρωπος που του χαμογέλασε η τύχη», είπε ο ίδιος, ο οποίος επισήμανε ότι «ο υπερτυχερός θέλει για ευνόητους λόγους να διατηρήσει την ανωνυμία του και σε αυτό θα υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια από την πλευρά μας».

Ο βιοπαλαιστής που έγινε πλούσιος σ’ ένα βράδυ πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ελυσε τα οικονομικά προβλήματα της ζωής του σε μία στιγμή. Ποτέ δεν πίστευε ότι θα είχε τέτοια τύχη. Ότι θα επιλύονταν τα προβλήματά του ως διά μαγείας έτσι απλά ένα πρωινό. Ότι θα απαλλασσόταν από τους μόχθους της ζωής του τόσο εύκολα και από όλα τα προβλήματα που τον ακολουθούσαν.

Δεν είναι γνωστό πώς και με ποια διαδικασία θα λάβει τα χρήματά του. Ο κ. Ντόβας είπε ότι «δεν μας έχει ξανατύχει να μοιράζεται από τον ΟΠΑΠ τόσο μεγάλο ποσό. Είτε θα έρθει από εδώ για να παραλάβει επιταγή με τον δικηγόρο του, είτε θα απευθυνθεί κεντρικά στα γραφεία του ΟΠΑΠ ή σε τράπεζα».

Ολο το Βελεστίνο πανηγύριζε χθες για τον υπερτυχερό με τη φαντασία των ντόπιων κατοίκων να εστιάζει τι θα έκαναν οι ίδιοι στη θέση του. Ολοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να ενημερωθούν ποιος είναι και να δουν στο πρόσωπό του τη θεά τύχη. Τα τηλέφωνα στο πρακτορείο έπαιρναν φωτιά ακόμη και από τους κατοίκους του Βελεστίνου που συνηθίζουν αυτήν την περίοδο να κάνουν διακοπές στο Περιβόλι. Παράλληλα ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης που συζητούταν ευρέως στα πηγαδάκια στον κεντρικό πεζόδρομο, ένα ευχάριστο θέμα μέσα στην ανασφάλεια και τη φοβία που σκορπά το τελευταίο διάστημα η υγειονομική κρίση.

Επισημαίνεται ότι στο Βελεστίνο λειτουργούν συνολικά δύο πρακτορεία με αυτό της κ. Ντόβα, το οποίο είναι ανοιχτό εδώ και 38 ολόκληρα χρόνια. Ποτέ στο παρελθόν δεν δοκίμασε τόσο μεγάλη ικανοποίηση, την οποία μοιράζονται και όλοι οι Βελεστινιώτες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου