ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Γάμος με πολιτικό σασπένς… στον Ριζόμυλο

γάμος-με-πολιτικό-σασπένς-στον-ριζόμ-760524

Παντρεύτηκε ο Θοδωρής Ιβανούδης, αστυνομικός της φρουράς της Φώφης Γεννηματά – Παρών στον γάμο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης

Στον Ριζόμυλο «χτύπησε» η καρδιά του Κινήματος Αλλαγής την περασμένη Κυριακή. Ο γάμος του Θοδωρή Ιβανούδη, αστυνομικού στη φρουρά της Φώφης Γεννηματά, και της Θάλειας Πίνα, στη γενέτειρα του γαμπρού, αποτέλεσε την αφορμή ώστε μία σειρά από στελέχη του κόμματος να δώσουν το «παρών» στο χωριό. Οχι όμως και η πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, την οποία περίμεναν πώς και πώς στο χωριό. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε προγραμματίσει να παραστεί στον γάμο για να τιμήσει στον στενό της συνεργάτη. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού αλλά και κάτοικοι του χωριού που είχαν ενημερωθεί σχετικά περίμεναν εδώ και εβδομάδες τον γάμο. Θεώρησαν τιμή τους που η πρόεδρος κόμματος θα μοιραζόταν μαζί τους τη χαρά.

Ομως οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά υποχρέωσαν την κ. Γεννηματά να παραμείνει στην Αθήνα, καθώς ήταν σε ανοιχτή γραμμή και ενημερωνόταν σχετικά.

Την εκπροσώπησε ωστόσο επάξια στον γάμο ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος μαζί με άλλους συνεργάτες του και στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη την Κυριακή το απόγευμα μετέβησαν στον Ριζόμυλο για να μοιραστούν μαζί με το νεαρό ζευγάρι την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής έδειχνε εξοικειωμένος με το περιβάλλον, ήταν ιδιαίτερα προσιτός, ενώ δεν παρέλειψε να χαιρετήσει πολύ κόσμο και να συνομιλήσει μ’ όσους έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι.

Η παρουσία του κ. Χρηστίδη όπως ήταν φυσικό πυροδότησε αρκετές πολιτικές συζητήσεις τόσο στην εκκλησία, όσο και αργότερα στο τραπέζι του γάμου, με τους περισσότερους να ενδιαφέρονται να ενημερωθούν πώς βλέπει τις εξελίξεις το Κίνημα Αλλαγής γύρω από τα ελληνοτουρκικά και φυσικά την οικονομία.

Το γλέντι στον γάμο κράτησε μέχρι πρωίας, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής να μη χαλά το χατίρι στους νεόνυμφους, όταν τον κάλεσαν να σύρει τον χορό και να χορέψει παραδοσιακό συρτό. Οι χορευτικές του φιγούρες μάλιστα χειροκροτήθηκαν δεόντως από τους προσκεκλημένους του γάμου. Ο κ. Χρηστίδης αναχώρησε για την Αθήνα προχθές Δευτέρα, καθώς οι υποχρεώσεις του στη Χαριλάου Τρικούπη δεν επιτρέπουν παρά μόνο ολιγοήμερες αποδράσεις από το κλεινόν άστυ.

Οσο για το ζευγάρι των νεόνυμφων, απολαμβάνει την κοινή του πορεία που είναι γεμάτη αγάπη, μαζί με την ενός χρόνου κόρη τους.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου