ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Eπίσκεψη Μεϊκόπουλου στο Βελεστίνο

eπίσκεψη-μεϊκόπουλου-στο-βελεστίνο-761817

Συνάντηση με τη δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου είχε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ

Το Βελεστίνο επισκέφτηκε χθες ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα. Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Μαγνησίας της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» Γεώργιος Ζώγας, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών – Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Χρήστος Παπαρούνας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Ρήγα Φεραίου Γεώργιος Παπαδάμ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ Ιωάννης Κορώνας και ο εκπρόσωπος των παραγωγικών φορέων της περιοχής Χαράλαμπος Αραμπατζής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών βρέθηκαν θέματα που αφορούν στην υποστελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών, με τον κ. Νασίκα να επισημαίνει πως η δημοτική αρχή διαρκώς «με σφιγμένο στομάχι» κάνει προσπάθειες, προκειμένου να αντεπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα μιας περιοχής με 15.000 κατοίκους.

Επίσης συζητήθηκαν τα έργα του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» που ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Μεϊκόπουλου, εντάθηκαν έργα 19 εκατ. ευρώ. Ο βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για την εξέλιξη των έργων μεταξύ των οποίων το αθλητικό Κέντρο στο Στεφανοβίκειο, το έργο αποχέτευσης Αερινού – Αγ. Γεωργίου, την ανάπλαση του σταδίου Βελεστίνου, τη ράμπα ΑΜΕΑ στο Καμάρι και τις παιδικές χαρές, ενώ επίσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προτάσεις του δήμου Ρήγα Φεραίου σχετικά με τα εμβληματικά έργα στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δράσεων για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Στο πλαίσιο αυτό τόνισε τη σημασία της ενεργειακής αυτονομίας και την ανάγκη δημιουργίας χώρων αναψυχής και επισκεψιμότητας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Ακόμη έγινε συζήτηση για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Βελεστίνου και του νέου δημαρχείου, που θα στεγάσει επαρκώς και καταλλήλως τις υπηρεσίες του δήμου Ρήγα Φεραίου, δεδομένου ότι δεν είναι δυνατό να γίνουν επεκτάσεις και ουσιαστικές βελτιώσεις στο υφιστάμενο κτίριο.

Τέλος, ο κ. Μεϊκόπουλος και ο κ. Ζώγας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής για θέματα εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας, αλλά και περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου