Νέα εθελοντική δράση καθαρισμού χώρων της Κερασιάς

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-16, 21:20:28
Νέα εθελοντική δράση καθαρισμού χώρων της Κερασιάς

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου καλεί τα μέλη και τους φίλους της Κερασιάς και όλους όσους αγαπούν τη φύση να συμμετάσχουν το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στις 7:45 π.μ. στην πλατεία της Κερασιάς, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για ένα περιβάλλον καθαρό από απορρίμματα και σκουπίδια.

Η έναρξη της προσπάθειας αυτής έγινε στις 11 Ιουλίου 2020 σε αγαστή συνεργασία με τονεκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας Κερασιάς Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Γεώργιο Ζήση και θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Σύλλογος λοιπόν, καλεί όλους όσους πιστεύουν το ρητό του θυμόσοφου λαού «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» να συνδράμουν στην προσπάθεια των ανθρώπων της Κερασιάς.

«Η καθαριότητα, είτε αφορά το ίδιο το σπίτι μας, είτε το μεγαλύτερο σπίτι μας που είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, είναι αρχοντιά, είναι πολιτισμός, είναι αναγεννητική για την ψυχή μας και για την ίδια την αισθητική μας. Στην ουσιώδη αυτή δράση οφείλουμε να πάρουμε μέρος όλοι. Οφείλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι η διατήρηση της βιοποικιλότητας περνά και μέσα από το καθαρό περιβάλλον», επισημαίνει η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ελ. Παπαδημητροπούλου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=