Επίθεση ΠΑΣΟΚ στη δήμαρχο Ελ. Λαίτσου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-17, 19:16:19
Επίθεση ΠΑΣΟΚ στη δήμαρχο Ελ. Λαίτσου

Σκληρή επίθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κατά της δημάρχου Ρήγα Φεραίου Ελένης Λαίτσο. Η Νομαρχιακή Επιτροπή καταγγέλλει ότι η κ. Λαίτσου λασπολογεί κατά κόρον και συστηματικά τη Νομαρχιακή Επιτροπή προκειμένου όπως υποστηρίζει να «καλύψει» την ανικανότητά της στη διαχείριση κορυφαίων ζητημάτων για την τοπική κοινωνία.

Η επίθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής εκδηλώθηκε μετά τις πληροφορίες που υπήρχαν ότι η κ. Λαίτσου «χρεώνει» στο τοπικό ΠΑΣΟΚ «υπόγειο πόλεμο προκειμένου να μην επιλυθεί το πρόβλημα του νερού στο Στεφανοβίκειο, με αφορμή την μη έγκριση του έργου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Εδώ και αρκετό καιρό- επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ- η κ. Δήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου και κάποιοι όψιμοι συνεργάτες της που εντάχθηκαν πρόσφατα στην κατηγορία των «πρόθυμων», προσπαθώντας να καλύψουν την ανεπάρκεια και την ανικανότητα διαχείρισης ορισμένων κορυφαίων για την τοπική κοινωνία ζητημάτων, κατασκευάζουν ανύπαρκτους εχθρούς τους οποίους υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να έχουν συμμάχους και συμπαραστάτες.

Συγκεκριμένα συκοφαντούν και λασπολογούν συστηματικά την Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας – και όχι μόνο – και μάλιστα όχι στο φως της δημοσιότητας αλλά στο σκοτάδι των διαδρόμων και στην ανευθυνότητα του πεζοδρομίου.

Τους προειδοποιούμε ότι δεν θα ανεχθούμε ξανά τέτοιου είδους ανύπαρκτες κατηγορίες που ευτελίζουν το επίπεδο διαλόγου και πλήττουν ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα ενός ιστορικού Δήμου.

Θεωρούμε αυτονόητο, ότι στο κομμάτι που μας αναλογεί, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την προώθηση και επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Μακριά από εμάς οι μικρόψυχες αντιλήψεις και οι πρακτικές του πολύ μακρινού παρελθόντος.

Τέλος θα θυμίσουμε στην κ.Δήμαρχο και σε όσους γνωρίζουν…το ρητό…«Ουδείς χειρότερος από τον ευεργετηθέντα αχάριστο».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=