Πέμπτη αντιδημαρχία στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-06-30, 13:02:23
Ο κ. Παλληκάρης
Πέμπτη αντιδημαρχία στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Στον ορισμό και πέμπτου αντιδημάρχου προχώρησε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας. Με σημερινή του απόφαση, όρισε τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Δημητρίου Παλληκάρη, ως άμισθο Αντιδήμαρχο, με θητεία από 1-7-2020 έως 31-12-2023

Οι αρμοδιότητες του νέου αντιδημάρχου θα είναι οι εξής:

-Η εποπτεία και ο συντονισμός όλων των δράσεων που αφορούν στην πολιτική προστασία του Δήμου. Συγκεκριμένα την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών που συμβαίνουν στην περιοχή του Δήμου, με τις αρμοδιότητες, όπως περιγράφονται στον Ο.Ε.Υ του Δήμου.

-Εξουσιοδοτείται ο κ. Παλληκάρης για την έκδοση και υπογραφή αποφάσεων, εγγράφων, δικαιολογητικών και πράξεων που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες. Όταν ο Αντιδήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ασκεί ο Δήμαρχος.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας ευχήθηκε στον αντιδήμαρχο που ορίστηκε, καλή δύναμη στη συνέχιση των καθηκόντων του και δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα του στο έργο που θα επιτελέσει προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παλληκάρης έως και σήμερα ήταν εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας με γνώση και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.

Από την πλευρά του ο ορισθείς αντιδήμαρχος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό του και τόνισε ότι θα εκπληρώσει με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας τα καθήκοντά του.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=