ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παρελθόν οι αμιαντοσωλήνες στο Κεραμίδι

παρελθόν-οι-αμιαντοσωλήνες-στο-κεραμ-26760

Αρχισαν οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης Κεραμιδίου που προβλέπει αφενός την απομάκρυνση των αμιαντοσωλήνων, αφετέρου την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 750.000 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει όπως τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου Γιάννης Κορώνας, την κατασκευή δικτύου ύδρευσης για την μεταφορά του νερού εντός του οικισμού Κεραμιδίου με ταυτόχρονη κατάργηση του παλαιού αγωγού, μήκους 2.700 μέτρων.

Επίσης προβλέπει την κατασκευή διατάξεων αερεξαγωγής – μείωσης πιέσεως, την αντικατάσταση παροχών ύδρευσης στους υπό κατασκευή σωλήνες η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα ειδικά τεμάχια σύνδεσης και την κατασκευή μεγάλων φρεατίων. Την περασμένη Πέμπτη μετέβη στο Κεραμίδι ο κ. Κορώνας ο οποίος είχε την ευκαιρία να επιβλέψει από κοντά την έναρξη των εργασιών και να εκφράσει την ικανοποίησή του, καθώς πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση η οποία θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου