ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σύγκρουση φορτηγών στην ΠΑΘΕ, κοντά στο Βελεστίνο

σύγκρουση-φορτηγών-στην-παθε-κοντά-στ-49090

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα στην ΠΑΘΕ. Στο ύψος του κόμβου του Βελεστίνου στις 05:40 φορτηγό ρυμουλκό με κατεύθυνση προς Αθήνα συγκρούστηκε με φορτηγό που βρισκόταν σταθμευμένο λόγω μηχανικής βλάβης δεξιά του δρόμου στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Ο οδηγός του φορτηγού που κινούταν, ηλικίας 32 ετών, Σλοβένος, τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Ο δεύτερος οδηγός, υπήκοος Βουλγαρίας, ευτυχώς είναι καλά στη υγεία του.

Στο σημείο ελήφθησαν άμεσα μέτρα για τη ροή της κυκλοφορίας καθώς τα επικαθήμενα και οι τράκτορες είχαν κλείσει κάθετα την εθνική.

Ο δρόμος έκλεισε και γινόταν εκτροπή μέσω του Μ. Μοναστηρίου επί ώρες καθώς τα δύο φορτηγά μετέφεραν εμπορεύματα, το ένα σκόνη γάλακτος και το άλλο καλλυντικά και αναψυκτικά και απαιτήθηκε να γίνει μεταφόρτωσή τους σε άλλα οχήματα για να προωθηθούν στους προορισμούς τους. Μετά την απομάκρυνση των οχημάτων πυροσβέστες από τη Β’ ΒΙ. ΠΕ. προχώρησαν σε πλύση οδοστρώματος. Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια πρόκλησης του ατυχήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου