ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας στο Κεραμίδι

αποκατάσταση-αγροτικής-οδοποιίας-στ-75890

Στο «φουλ» οι μηχανές για την πρόσβαση σε κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτικές καλλιέργειες στο Κεραμίδι.

Τέλος στην αγωνία αγροτών και κτηνοτρόφων οι οποίοι μέχρι πρότινος δυσκολεύονταν να έχουν πρόσβαση σε καλλιέργειες και τις μονάδες τους, εξαιτίας πολλών ζημιών που είχε υποστεί η αγροτική οδοποιία, δίνει το έργο που ξεκίνησε και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο δημοτικό διαμέρισμα Κεραμιδίου.

Μετά από τη μελέτη που εκπόνησαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες το έργο μπήκε σε τροχιά υλοποίησης. Οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά σε ένα ευρύ μέτωπο το οποί εκτείνεται αρκετά χιλιόμετρα.

«Θέλουμε η πρόσβαση των αγροτών και των κτηνοτρόφων στις καλλιέργειες τους και στις κτηνοτροφικές τους μονάδες να γίνεται με τον καλύτερο τρόπο και θα το πετύχουμε με το σχέδιο που έχουμε καταστρώσει» υπογράμμισε σχετικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η αρμόδια αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βάσω Παπανικολάου- Χατζοπούλου.

«Επικεντρωθήκαμε στην αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων που έχουν υποστεί ζημιές γιατί πρέπει να εξασφαλιστεί η βατότητα. Μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, προκειμένου να γίνουν οι όποιες παρεμβάσεις απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί» πρόσθεσε η αντιδήμαρχος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου