ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Χείρα βοηθείας από ΝΠΔΔ εν καιρώ πανδημίας

χείρα-βοηθείας-από-νπδδ-εν-καιρώ-πανδη-75915

Σημαντική ήταν η συνδρομή του Νομικού Προσώπου του Δήμου στη στήριξη των δομών για να αντεπεξέλθουν στην περίοδο της πανδημίας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του προέδρου του ΝΠΔΔ Χρήστου Σπαθή παρά την αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών του, το προσωπικό του διατέθηκε στις υπηρεσίες του δήμου και ενίσχυσε τις κοινωνικές δομές.

Συγκεκριμένα, διατέθηκε προσωπικό στην προετοιμασία γευμάτων και στη σίτιση του ευάλωτου πληθυσμού του δήμου, στη διοικητική στήριξη, στη συνταγογράφηση και στη διανομή τροφίμων.

«Παρά την αναστολή λειτουργίας των δομών που ανήκουν στο ΝΠΔΔ, εμείς πιστοί στον αρχικό σχεδιασμό και προγραμματισμό μας, συνεχίσαμε να παράγουμε έργο σχετικά με έργα συντήρησης και εξοπλισμού στους παιδικούς σταθμούς. Υπήρξε άριστη συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του δήμου, όπως το Κέντρο Κοινότητας και το Βοήθεια στο σπίτι, λόγω της αλληλοκατανόησης και αλληλοβοήθειας όλων των εμπλεκομένων στην όλη διαδικασία και θεωρώ πως μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε ικανοποιητικό βαθμό» υπογραμμίζει σχετικά ο κ. Σπαθής.

Τέλος, εκφράζει ευχαριστίες σ’ όλο το προσωπικό για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξε, «με γνώμονα πρωτίστως τα αισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης για το κοινό καλό», όπως καταλήγει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου