ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αρχίζει η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου στις εργατικές κατοικίες Βελεστίνου

αρχίζει-η-ανάπλαση-του-περιβάλλοντος-77224

Αυτοψία στο έργο από υπηρεσιακούς παράγοντες του ΟΑΕΔ και τη δημοτική αρχή

Στην καταγραφή των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν ώστε να ξεκινήσει η εργολαβία αποπεράτωσης του έργου που αφορά τη συνολική ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου στις εργατικές κατοικίες Βελεστίνου προχώρησε χθες επιτροπή του ΟΑΕΔ από τον Βόλο που επισκέφτηκε το Βελεστίνο και συζήτησε με τους ιδιοκτήτες για το έργο που θα ξεκινήσει και είναι προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Οι εκπρόσωποι της επιτροπής με τους Β. Καρβούνη, Γ. Γεωργίου και Α. Αργυροπούλου παρουσία κλιμακίου της δημοτικής αρχής συνομίλησαν με κατοίκους του οικισμού και εκπροσώπους αυτών, οι οποίοι τους εξέθεσαν αιτήματα και απόψεις τους σχετικά με τις εργατικές κατοικίες.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας κυρίως ότι μετά από πολλές προσπάθειες της δημοτικής αρχής ξεκινά τους επόμενους μήνες η αποπεράτωση του έργου ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου των εργατικών κατοικιών, ενός έργου που θα επιλύσει χρόνια προβλήματα των κατοίκων του οικισμού.

«Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η θετική αυτή εξέλιξη, διότι η σημερινή (χθεσινή) ημέρα αποτελεί την αφετηρία ολοκλήρωσης του έργου αυτού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Β. Παπανικολάου-Χατζοπούλου, Γ. Παπαϊωάννου και Ν. Πρίντζος, ο πρόεδρος του Δ.Σ, Γ. Παπαδάμ, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου Γ. Παπατόλιας, η διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών Α. Κατσιούρα, ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών Λ. Λάβδας και ο προϊστάμενος Καθαριότητας Ε. Καραμπέρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου