Κίνηση αλληλεγγύης στο Γηροκομείο Καναλίων

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-10, 21:30:34
Από την προσφορά στο Γηροκομείο Καναλίων των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν
Κίνηση αλληλεγγύης στο Γηροκομείο Καναλίων

Συγκέντρωση τροφίμων από δημοτικούς υπαλλήλους και πολίτες

Tρόφιμα κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ρήγα Φεραίου και πολίτες για λογαριασμό του Γηροκομείου Καναλίων.

Στο κάλεσμα της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» για την ενίσχυση του Γηροκομείου ανταποκρίθηκαν δεκάδες άτομα. Την περασμένη Παρασκευή αντιπροσωπεία των υπαλλήλων του Δήμου επισκέφτηκε το Γηροκομείο και έδωσε τα τρόφιμα, εκφράζοντας παράλληλα τη βούληση όλων να συνεχίζουν να στηρίζουν τη συγκεκριμένη δομή που φιλοξενεί ένα σημαντικό αριθμό ηλικιωμένων.

Η συντονίστρια των κοινωνικών δομών του Δήμου Αντωνία Χασιώτη τόνισε ότι «πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Γηροκομείο Καναλίων για να προσφέρουμε τρόφιμα που συγκεντρώσαμε όλοι μαζί, εργαζόμενοι και πολίτες, αλλά και για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους υπηρετούν τον χώρο με τον σεβασμό που αξίζουν οι ηλικιωμένοι προστατευόμενοί τους». «Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πως όταν υπάρχει άμεση ανάγκη η κοινωνία οι φορείς οργανώνονται και επιδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους» υπογράμμισαν με τη σειρά τους οι εκπρόσωποι του ιδρύματος, με τη διεύθυνση, το προσωπικό και τους ηλικιωμένους να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την απλόχερη στήριξη σε περίοδο που είναι δύσκολη για όλους.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=