ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Φωτίστηκαν» οι δημοτικές κοινότητες

φωτίστηκαν-οι-δημοτικές-κοινότητε-96745

Περισσότεροι από 3.000 λαμπτήρες αντικαταστάθηκαν στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η αντικατάσταση λαμπτήρων στους στύλους ηλεκτροφωτισμού σε όλες της κοινότητες του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και ηλεκτροφωτισμού, Βασιλική Παπανικολάου – Χατζοπούλου, σε διάστημα πέντε μηνών έχουν αντικατασταθεί περισσότερες από 3.000 λάμπες σε όλες τις κοινότητες του Δήμου. Οι λαμπτήρες της καινούργιας σύμβασης είναι τύπου LED μάρκας osram, ευρωπαϊκής προέλευσης, ο φωτισμός είναι σαφώς αποδοτικότερος και πιο οικονομικός σε σχέση με τους συμβατικούς λαμπτήρες.

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα του Δήμου μας και την ποιότητα της ζωής των κατοίκων», τόνισε με αφορμή το έργο η κ. Παπανικολάου- Χατζοπούλου.

«Με συντονισμένες προσπάθειες της Τεχνικής Υπηρεσίας και των δύο ηλεκτρολόγων που υπηρετούν στο Δήμο, έχουμε καταφέρει την αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου. Με τη μίσθωση κατάλληλου καλαθοφόρου οχήματος, αντικαταστάθηκαν αρκετοί χαλασμένοι λαμπτήρες του δικτύου του οδοφωτισμού σε δύσκολα σημεία. Επίσης, κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης τους, διαπιστώνονται και τεχνικά ζητήματα σε στύλους του ηλεκτροφωτισμού, τα οποία φροντίζουμε άμεσα ενημερώνοντας εγγράφως τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ, όταν είναι αδύνατη η παρέμβαση από τους δικούς μας ηλεκτρολόγους. Ήδη, έχουμε κάνει και την απαραίτητη καταγραφή των υπολοίπων λαμπτήρων που χρήζουν αλλαγής και ελπίζουμε στο προσεχές διάστημα να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας τους. Στόχος μας είναι να μην υπάρχει καμία πλέον σκοτεινή γειτονιά και εργαζόμαστε υπεύθυνα και καθημερινά για αυτό.Η κατανόηση και η υπομονή των πολιτών είναι η δύναμη μας στην συνέχεια του έργου μας», καταλήγει η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου