Διανομή κατ’ οίκον προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-04-24, 13:33:18
Διανομή κατ’ οίκον προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου ανακοινώθηκε, ότι από την Παρασκευή 24 έως και την Τρίτη 28 Απριλίου 2020 και ώρες από 8.30 π.μ. έως 16:00 θα πραγματοποιήσει, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, διανομή κατ’ οίκον των προϊόντων ΤΕΒΑ.

Συνολικά θα εξυπηρετηθούν 106 οικογένειες παραλαμβάνοντας στο σπίτι τους από τα ειδικά συνεργεία του δήμου το πακέτο με τα τρόφιμα που θα περιλαμβάνει: μέλι, ντοματοπολτό, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, λάδι και το πακέτο με είδη καθαριότητας που θα περιλαμβάνει: υγρό πιάτων, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα, σαμπουάν.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται τηλεφωνικά για την κατ’ οίκον παραλαβή των προϊόντων. Κατά την παράδοση των ειδών θα πρέπει να έχουν μαζί τους δικό τους στυλό, τα βιβλιάρια κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο. Παράλληλα θα υπογράφουν σε κατάσταση για την παραλαβή των προϊόντων.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση του ωφελούμενου (χωρίς το γνήσιο της υπογραφής).

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=