ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Νέα παρτίδα υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

νέα-παρτίδα-υγειονομικού-υλικού-στο-κ-111092

Δόθηκε για λογαριασμό της ΠΕΔ Θεσσαλίας από τον Δημ. Νασίκα

Επιπλέον ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου με υγειονομικό υλικό. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Θεσσαλίας να απλώσει «χέρι βοήθειας» στο ΕΣΥ. Η προμήθεια του συγκεκριμένου υγειονομικού υλικού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της ΠΕΔ Θεσσαλίας με το διοικητή της 5ης ΥΠΕ, ενώ οι εκπρόσωποι της Ενωσης ανέλαβαν να κάνουν τη διανομή σε όλα τα κέντρα υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο αυτό χθες ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ, παρέδωσε υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

«Η επίσκεψή μου αποσκοπούσε στο να παραδώσω υγειονομικό υλικό που θα βοηθήσει άμεσα τους γιατρούς και νοσηλευτές του Κ.Υ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ, οι οποίοι μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ», επισήμανε ο κ. Νασίκας. Παράλληλα εξήρε το έργο γιατρών και νοσηλευτών, απευθύνοντας δημόσιες ευχαριστίες για την απαράμιλλο ζήλο που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα στην παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και πρόσθεσε πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου