ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σε επιφυλακή το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

σε-επιφυλακή-το-κέντρο-υγείας-βελεστί-121080

Αυτοσχέδιο ιατρείο για εξέταση πολιτών για κορονοϊό τοποθέτησε η 1η ΤΑΞΑΣ, μετά από αίτημα του Δήμου

Σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή βρίσκεται το ιατρικό, νοσηλευτικό και επικουρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τυχόν έκτακτα περιστατικά που θα προκύψουν και αφορούν στην πανδημία του κορονοϊού.

Σε συνεργασία μάλιστα με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια ενίσχυσης του Κέντρου με εξοπλισμό για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού.

Προς αυτή την κατεύθυνση η δημοτική αρχή είχε ζητήσει από τον διοικητή της 1ης ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο συνδρομή, η οποία δόθηκε απλόχερα.

Η στρατιωτική διοίκηση αποφάσισε και παραχώρησε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου ειδική στρατιωτική σκηνή, η οποία θα λειτουργήσει ως αυτοσχέδιο ιατρείο όπου θα γίνεται εξέταση των περιστατικών ύποπτων για κορονοϊό.

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα παραμείνει στο Κέντρο Υγείας για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η υγειονομική κρίση, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι δημότες από το ιατρικό προσωπικό και να διασφαλίζονται οι συνθήκες ασφάλειας της υγείας προσωπικού και πολιτών.

Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου εκφράζεται ικανοποίηση για την αποδοχή του αιτήματος, με τον δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα να ευχαριστεί θερμά τον διοικητή της 1ης ΤΑΞΑΣ, ταξίαρχο Ιωάννη Κουκούλη για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος, επισημαίνοντας ότι υπάρχει άριστη και αμφίδρομη συνεργασία του Δήμου και της 1ης ΤΑΞΑΣ σε κάθε αίτημα και των δύο πλευρών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου