ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ανταπόκριση στο κάλεσμα αλληλεγγύης

ανταπόκριση-στο-κάλεσμα-αλληλεγγύης-130001

Προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Aμεση και ενθαρρυντική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» σχετικά με τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς εξυπηρέτηση των δημοτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ιδιαιτέρως την παρούσα χρονική στιγμή.

Ο Δήμος και το «Βοήθεια στο Σπίτι» ευχαριστούν για την άμεση προσφορά τροφίμων τους κάτωθι: Μύλοι Λούλη, ζυμαρικά Χατζή (εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών), Super Market «PROTON», Τσιμπουκλής, «Φάρμα Βελεστίνου», Γ. Σχισμένο, «Σπιτικά εδέσματα», Κουρκουβέλας, «Hellasbak», Θ. Μπακούρας, Σύλλογος Επαγγελματιών Δήμου Ρήγα Φεραίου, Ελαιουργική Δήμητρα, Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου «Ενοδία» και Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας ευχαρίστησε με τη σειρά του για τα ανωτέρω, τονίζοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους έως σήμερα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, επιχειρήσεις, συλλόγους και μεμονωμένους δημότες.

Στην προσπάθεια που κάνουμε ως Δήμος Ρήγα Φεραίου και ως δομή «Βοήθεια στο Σπίτι», για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, ευελπιστούμε ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις, σύλλογοι, φορείς, μεμονωμένα άτομα να σταθείτε συμπαραστάτες με την προσφορά προϊόντων για την ενίσχυση του προγράμματος διάθεσης τροφίμων ή ειδών πρώτης ανάγκης. Η αλληλεγγύη είναι το εφαλτήριο για την ισορροπημένη διαβίωση όλων και την ηθική ικανοποίηση της προσφοράς ταυτόχρονα», τόνισε ο δήμαρχος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου