Υφασμάτινες μάσκες στο ΚΥ Βελεστίνου και στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-03-30, 16:30:30
Πήραν «φωτιά» οι ραπτομηχανές για να ετοιμαστούν οι υφασμάτινες χειροποίητες μάσκες για το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και το «Βοήθεια στο Σπίτι»
Υφασμάτινες μάσκες στο ΚΥ Βελεστίνου και στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Μία μικρή ομάδα γυναικών που είναι μέλη του Συλλόγου Γυναικών «Υπέρεια Κρήνη» εργάστηκαν από κοινού, με αγάπη και γοργούς ρυθμούς, για να ετοιμάσουν χειροποίητες υφασμάτινες μάσκες.

Οι μάσκες προσφέρθηκαν στο προσωπικό, γιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, καθώς και στους υπαλλήλους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Η μάσκα είναι από ύφασμα που προτείνουν οι ειδικοί και φοριέται για δύο μέρες, ενώ στη συνέχεια πλένεται, σιδερώνεται και είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί και πάλι.

«Ως γυναίκες είστε ικανές να απαλύνεται κάθε αγωνία, σίγουρα η δική σας μάσκα θα είναι η καλύτερη γιατί έγινε με αγάπη για το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας και του «Βοήθεια στο Σπίτι». Να είστε πάντα άξιες και να σκορπίζεται παντού την αγάπη σας και την καλοσύνη σας», έγραψαν σε ανάρτησή τους οι εργαζόμενες στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου, ευχαριστώντας παράλληλα τον επαγγελματία κ. Τσαλάρη για την προσφορά των υλικών.

 

Στη μάχη το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19, η ενισχυμένη υποστηρικτική δομή του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ρήγα Φεραίου, παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης σε αυτούς που αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν. Οσοι δημότες θεωρούν ότι πρέπει να ενταχθούν στην ανάλογη φροντίδα, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ : 2425023794 σε πρωινό ωράριο 7.00 -15.00 με τα σημερινά δεδομένα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=