Συμβουλευτική υποστήριξη από το Κέντρο Κοινότητας Ρ. Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-03-23, 15:06:34
Συμβουλευτική υποστήριξη από το Κέντρο Κοινότητας Ρ. Φεραίου

Στο πλαίσιο των κατεπειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19 και στο πλαίσιο της συναισθηματικής διαχείρισης του αντίκτυπου της κρίσης στην ψυχική υγεία ενημερώνονται οι πολίτες ότι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα παροχής συμβουλευτικής υποστήριξης για την συναισθηματική διαχείριση της κρίσης του Covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στο kentrokoinotitasrigaferaiou@gmail.com ή να τηλεφωνούν στο 24250  23794.

Στο μήνυμα πρέπει να αναγράφεται το όνομα, το Α.Μ.Κ.Α., το τηλέφωνο επικοινωνίας. Τα ίδια στοιχεία ισχύουν και για την τηλεφωνική επικοινωνία. Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας (ψυχολόγος, κοινωνική λειτουργός) θα επικοινωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους να τους ενημερώσουν για την προγραμματισμένη τηλεφωνική συνεδρία σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τονίζεται ότι η συγκεκριμένη παροχή αφορά σε συμβουλευτική αποκλειστικά και μόνο στη θεματική της συναισθηματικής διαχείρισης της κρίσης του Covid -19.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
9
=