Λήψη επιπρόσθετων μέτρων για τον κορονοϊό από τον Φορέα Διαχείρισης Κάρλας

Τελευταία ενημέρωση: 2020-03-23, 14:14:10
Λήψη επιπρόσθετων μέτρων για τον κορονοϊό από τον Φορέα Διαχείρισης Κάρλας

Στον Φορέα Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού (Κα.Μα.Κε.ΒεΔε.Πη.), λειτουργώντας με υπευθυνότητα και ευθύνη, συμβάλλει ουσιαστικά στον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19. 

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Πολιτείας, τηρώντας πιστά και με συνέπεια τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων και την προάσπιση και εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος.

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση και των δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού COVID-19 εφαρμόζεται ειδικό σύστημα εκ περιτροπής και εξ αποστάσεως εργασίας.

Επιπλέον προβλέπεται η αναστολή της αυτοπρόσωπης εξυπηρέτησης του κοινού μέχρι τη λήξη των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί. Το διάστημα αυτό η επικοινωνία για οποιοδήποτε θέμα θα γίνεται είτε μέσω τηλεφώνου: 24280-73993, είτε ηλεκτρονικά e-mail: info@fdkarlas.gr.

Να σημειωθεί ότι με αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού. Η επικοινωνία για καθορισμό συνάντησης του συναλλασσόμενου ή του νομίμου εκπροσώπου με τον φορέα, θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής αποστολής έγγραφου αιτήματος ή τηλεφωνικής επικοινωνίας. Η απόφαση θα επικαιροποιείται με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου υπαλλήλου και του ενδιαφερόμενου ή του νόμιμου εκπροσώπου του. Ο καθορισμός των σχετικών συναντήσεων θα ακολουθεί τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας/ ΕΟΔΥ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=