«Χειρόφρενο» στις προσδοκίες των αγροτών

Τελευταία ενημέρωση: 2020-01-29, 15:49:45
«Χειρόφρενο» στις προσδοκίες των αγροτών

Η έξοδος τρακτέρ στη Μαγνησία, παρ’ ότι είχε προαναγγελθεί για χθες το μεσημέρι, δεν τελεσφόρησε τελικά. Το γεγονός ότι ελάχιστα αγροτικά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα κάτω από τον κόμβο του Αερινού, πάλαι πότε σημείο συγκέντρωσης μεγάλης δύναμης αγροτικών μηχανημάτων, δεν επέτρεψε καν στους ελάχιστους συμμετέχοντες να παρατάξουν να τα στις δύο πλευρές του δρόμου.

Η μη ανταπόκριση των αγροτών προβλημάτισε ιδιαίτερα τους έχοντες το πρόσταγμα για τη διοργάνωση της κινητοποίησης, με τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή από την περιοχή του Αερινού Νίκο Αγγελή να μην κρύβει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι οι συνάδελφοί του αγνόησαν το κάλεσμα και παρέμειναν στα σπίτια τους.

«Εμείς δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω. Δεν έχουμε το δικαίωμα να παραμείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Θα προσπαθήσουμε και αύριο (σήμερα) να πείσουμε περισσότερους συναδέλφους μας να συμπορευτούν μαζί μας. Αν εισακουστούμε εξυπακούεται πως θα επιχειρήσουμε να συγκεντρώσουμε όσα τρακτέρ μπορούμε για να τα παρατάξουμε στον δρόμο», επισήμανε χαρακτηριστικά ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Σημειώνεται πάντως ότι από προχθές αγρότες της Λάρισας έστησαν μπλόκα στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης στον Τύρναβο και στον κόμβο Πλατυκάμπου στη Λάρισα, ενώ αντίστοιχο μπλόκο έχει στηθεί στον επαρχιακό δρόμο προς Παλαμά, στο ύψος του κυκλικού κόμβου του Ε65.

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η επόμενη «αγωνιστική» μαζική παρουσία των αγροτών θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την 28η διεθνή έκθεση Agrotica.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=