ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ξεκινά η Κινηματογραφική Λέσχη στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

ξεκινά-η-κινηματογραφική-λέσχη-στο-δή-414192

Κινηματογραφική Λέσχη θα ξεκινήσει να λειτουργεί από το ερχόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Δήμο Ρήγα Φεραίου σε μια προσπάθεια να εμπλουτιστούν οι επιλογές στην ψυχαγωγία των παιδιών, των νέων αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία.

Από το Δήμο είναι ήδη έτοιμος ο απαιτούμενος εξοπλισμός, ενώ ο χώρος στέγασης της Κινηματογραφικής Λέσχης θα είναι το Πνευματικό Κέντρο του Βελεστίνου. Η πρώτη ταινία που θα προβληθεί είναι η ελληνική ταινία «Οι σκλάβοι στα δεσμά τους» το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα προβληθούν τρεις τουλάχιστον ταινίες για ενήλικες καθώς και ταινίες με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο για παιδιά. Μετά την λήξη των γιορτών η Κινηματογραφική Λέσχη θα λειτουργεί κάθε Κυριακή στις 7 το απόγευμα για τους ενήλικες, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα προβάλλονται νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και ταινίες για τα παιδιά.

Στο μεταξύ ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση βιβλίου «Αντέτια δωδεκαημέρου» της συγγραφέως Αργυρώς-Μάμαλη Κόπανου. Θα ακολουθήσουν τα κάλαντα και παραδοσιακοί χοροί από το σύλλογο των Ιώνων.

Ακόμη την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο θα παρουσιαστεί από τη λαογραφική-αρχαιολογική εταιρία της Ελασσόνας η θεατρική παράσταση του Κ. Παπαπέτρου «Την κάναμε λαχείο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου