ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ιδρύεται Σύλλογος Φίλων του Γηροκομείου Καναλίων

ιδρύεται-σύλλογος-φίλων-του-γηροκομε-235676

Η πρώτη συνάντηση για την ίδρυση Συλλόγου Φίλων του Γηροκομείου Καναλίων, μία ιδέα της διοίκησης του ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού Αναλήψεως στον Βόλο.

Στο κάλεσμα συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Βασίλειος Καραΐσκος, ο επιχειρηματίας κ. Βασίλειος Καραλής και ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

Οι πολίτες που μέχρι στιγμής απάντησαν στο κάλεσμα για την ίδρυση του Συλλόγου είναι περίπου 30, αριθμός που για αρχή κρίνεται ικανοποιητικός.

Έτσι, εξασφαλίστηκε ο αριθμός των μελών που απαιτείται για την ίδρυση του Συλλόγου. Στόχος είναι, όμως, κατ’ αρχήν όλοι οι Φίλοι του Γηροκομείου Καναλίων να καταγραφούν και να γνωριστούν.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά στους στόχους και στις επιδιώξεις καθώς και σε θέματα πρακτικής φύσης. Αφού έγιναν οι εγγραφές των ιδρυτικών μελών, στη συνέχεια ορίστηκε προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου, «Βέβαια, το ευχαριστώ είναι λίγο μέσα από την καρδιά μας, για όλους εσάς που δώσατε το παρόν στο κάλεσμα αλλά και όλους εσάς που σας εκπροσώπησε κάποιος, και που τόσα χρόνια έχετε αγκαλιάσει το Γηροκομείο Καναλίων.

Σύντομα θα οριστεί νέα συνάντηση, για να ολοκληρωθούν οι νομικές διαδικασίες για την ίδρυση του Συλλόγου.

Γι’ αυτό και σας καλούμε να έρθετε κοντά μας στην καινούρια σελίδα που ανοίγεται στην καρδιά του χωριού Κανάλια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου