Ενίσχυση σε 800 πολίτες από το Κέντρο Κοινότητας Ρ. Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-01-07, 17:42:01
Ενίσχυση σε 800 πολίτες από το Κέντρο Κοινότητας Ρ. Φεραίου

Πολύπλευρη δράση αναπτύσσει το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που εξυπηρέτησε περισσότερα από 800 άτομα από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα. Οι εξυπηρετούμενοι, ηλικίας 18 έως 65 ετών, απευθύνθηκαν στη συγκεκριμένη δομή με κυρίαρχα αιτήματα τα προνοιακά επιδόματα, το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, το επίδομα στέγασης και το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου απευθύνεται στο σύνολο του πληθυσμού και σε όλες τις ηλικίες, με ποικίλες υπηρεσίες προς τους δημότες και συνεχείς δράσεις ενημέρωσης και στήριξης κοινωνικών ομάδων, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές ανάγκες.

Ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινότητας είναι πολίτες που κατοικούν στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, άνεργοι, αμεα και γενικότερα ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Στελεχώνεται από την ψυχολόγο Σοφία Μπαλαμώτη και την κοινωνική λειτουργό Μαρία Μπακάλη.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για τους πολίτες είναι το 2425023794 και η διεύθυνση στην οποία μπορούν να απευθύνονται είναι Ηρώων Πολυτεχνείου 4 στο Βελεστίνο.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=