ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης έστειλαν οι πολίτες του Δήμου Ρ. Φεραίου

μήνυμα-κοινωνικής-αλληλεγγύης-έστει-261802

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου του δήμου Ρήγα Φεραίου στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης «Χοροί και Δρώμενα για τη Ζωή, το Χαμόγελο και την Ελπίδα» που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο του Βελεστίνου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 συνεισφέροντας οικονομικά για τη συγκέντρωση τροφίμων προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.

Συμμετείχαν όλοι οι πολιτιστικοί φορείς του δήμου παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα, αναβίωση εθίμων και χριστουγεννιάτικα δρώμενα «χαρίζοντας» μια ξεχωριστή εορταστική βραδιά και στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν τα είδη που συγκεντρώθηκαν, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε άπορες οικογένειες και αναξιοπαθούντες πολίτες του Δήμου.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση και απέδωσαν υπέροχα τα μουσικοχορευτικά δρώμενα ήταν η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου «Αλύτρωτες Πατρίδες», ο Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αερινού, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κεραμιδίου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ», ο Σύλλογος «Φίλοι Νέων Αγίου Γεωργίου Φερών», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίων «Ο ΗΤΑΥΡΟΣ», ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Στεφανοβικείου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ο Σύλλογος Γυναικών Βελεστίνου «Υπέρεια Κρήνη» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελεστίνου «Ο Άγιος Αθανάσιος».

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, επικρότησε το πνεύμα αλληλεγγύης των δημοτών και ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» κι «ευτυχισμένο νέος έτος», ενώ ευχές και συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες για τη πολύτιμη προσπάθεια ενίσχυσης των δημοτών που έχουν ανάγκη μοίρασε και ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Πρίντζος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου