ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης στο Δήμο Ρ. Φεραίου

χριστουγεννιάτικη-γιορτή-αγάπης-στο-264329

Στα πλαίσια των Χριστουγέννων οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κάνοντας μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζουν μαζί με τους μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου και με αρωγούς τον Διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με κοινωνικό περιεχόμενο.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, κατά τις ώρες 10.00 – 12.00 στην «Πλατεία Ρολογιού» στο Βελεστίνο.

Το μήνυμα των μαθητών του ΕΠΑΛ είναι: «Ας Συν-Αισθανθούμε τους Συν-Ανθρώπους μας και ας προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Aς ανοίξουμε τα χέρια μας σε μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά ΑΓΑΠΗ».

Συνδιοργανώτες της εκδήλωσης είναι οι Δήμος Ρήγα Φεραίου με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», «Κέντρο Κοινότητας», το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Φεραίου, το ΕΠΑΛ Βελεστίνου και εθελοντές.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ και του Γυμνασίου Βελεστίνου θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Τρόφιμα συγκεντρώνουν και οι μαθητές του Λυκείου Βελεστίνου.

Η Αντωνία Χασιώτη, συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου αναφέρει: «Η παραπάνω πρωτοβουλία έχει στόχο να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων. Οι μαθητές του Βελεστίνου μας εξέπληξαν με τα μηνύματα ανθρωπιάς. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει η ανταπόκριση όλου του κόσμου, θα είναι μια όμορφη γιορτή , στη πλατεία ρολογιού με χριστουγεννιάτικες μουσικές και με πολλή αγάπη και προσφορά. Σας περιμένουμε!».

Τα είδη που καλούνται οι πολίτες να προσφέρουν είναι: ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΟΣΠΡΙΑ-ΛΑΔΙ-ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ-ΣΑΛΤΣΑ-ΑΛΑΤΙ-ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΗ-ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ-ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ-ΧΑΡΤΙΚΑ-ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΤΣΑΙ-ΤΡΑΧΑΝΑ.

Οι χώροι συγκέντρωσης τροφίμων είναι το Κέντρο Κοινότητας, το ΕΠΑΛ Βελεστίνου, και το ΚΕΠ του Δήμου Ρ. Φεραίου (από 17/12 μέχρι και 23/12).

«Ας γίνουμε όλοι παράδειγμα αλληλεγγύης και ας γιορτάσουμε με τις θερμότερες εκδηλώσεις των συναισθημάτων μας και τις γενναιότερες ατομικές και συλλογικές πράξεις που απαιτούν οι καιροί που ζούμε», αναφέρουν σε πρόσκλησή τους οι διοργανωτές.

Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου