ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

χριστουγεννιάτικες-εκδηλώσεις-στον-267720

Με επιτυχία διοργανώνονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ρήγα Φεραίου σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα, χαρίζοντας νότες χαράς και εορτασμού σε μικρούς και μεγάλους.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πρίντζος δήλωσε σχετικά: «Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βρισκόμαστε ως Δήμος σε άριστη συνεργασία με όλους τους πολιτιστικούς φορείς και με εθελοντές δημότες με αποτέλεσμα να διοργανώνουμε πλούσιο εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα για όλο τον Δήμο, που αφορά σε όλες τις ηλικίες. Οι εκδηλώσεις μας άρχισαν ήδη και ολοκληρώνονται στις 28 Δεκεμβρίου. Ολος ο κόσμος απόλαυσε τη γιορτινή ατμόσφαιρα και καλούμε όλους, εντός και εκτός του Δήμου, να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν και τη συνέχεια του εορταστικού μας προγράμματος».

Το εορταστικό πρόγραμμα συνεχίζεται ως εξής: Σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, 09:30 – 13:00, στον εκθεσιακό χώρο Ρήγα Βελεστινλή (Κεφαλόβρυσο – Βελεστίνο), προγραμματίζονται «Παραμυθο – ακούσματα» από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, σε συνεργασία με συγγραφείς παραμυθιών.

Μεθαύριο, Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, 09:30 -13:00, στον εκθεσιακό χώρο Ρήγα Βελεστινλή (Κεφαλόβρυσο-Βελεστίνο), συνεχίζονται τα «Παραμυθο ακούσματα».

Η ίδια εκδήλωση διοργανώνεται την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, 09:30 -13:00, στον ίδιο χώρο.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 18:00 διοργανώνεται χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με προσφορά δώρων στα παιδιά από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιάς, στον χώρο του Μουσείου Ηλία Λεφούση, στην Κερασιά.

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου θα ακουστούν τα παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων από τον πολιτιστικό σύλλογο «Διάπλαση», στον Ριζόμυλο.

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 23:00, διοργανώνεται εορταστικό πάρτι από το Σύλλογο Νεολαίας Βελεστίνου «Ενοδία», στο κέντρο διασκέδασης «Αλκηστη», στον πεζόδρομο Βελεστίνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου