Εκπαίδευση ενηλίκων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-02, 14:30:16
Μάθηση στους ενήλικες από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Εκπαίδευση ενηλίκων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου απευθύνεται με σχετική ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης και το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ρήγα Φεραίου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: Αγγλικά για τον χώρο εργασίας (Α2 - Β1) διάρκεια 25 ώρες, ισπανικά για τον τουρισμό (Α1 -Α2) 25 ώρες, αγροτική επιχειρηματικότητα - marketing αγροτικών προϊόντων, διάρκεια 25 ώρες, επεξεργασία κειμένου - διαδίκτυο (Ι) 50 ώρες, δημιουργία ιστοσελίδας     50 ώρες και νέες εναλλακτικές καλλιέργειες με διάρκεια 25 ώρες.

Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ενωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, στο Κέντρο Κοινότητας στο Βελεστίνο από σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, 09.00 -11.00 το πρωί. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2425023794, η διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 4 και η ηλεκτρονική διεύθυνση kentrokoinotitasrigaferaiou@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.   

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=