ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Μηδενικές αυξήσεις στα τέλη στον Δήμο Ρ. Φεραίου το 2020

μηδενικές-αυξήσεις-στα-τέλη-στον-δήμο-291934

Σταθερά διατηρούνται τα δημοτικά τέλη για το έτος 2020 με απόφαση, που έχει ληφθεί από το δημοτικό συμβούλιο Ρήγα Φεραίου.

Για το 2020 ισχύουν τα εξής: Παραμένει ως έχει το τέλος καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού, δηλαδή η επιβολή ενιαίου τέλους για τις οικίες είναι 1,30 ευρώ ανά τετραγωνικό και για τα καταστήματα 1,15 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Επίσης παραμένει στα ίδια, χωρίς καμία αναπροσαρμογή, ο δημοτικός φόρος για το έτος 2020, δηλαδή 0,20 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και παραμένει η μείωση για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Για τους πολύτεκνους μείον 40%, για τους ανάπηρους με ποσοστό αναπηρίας μεγαλύτερο του 67%, μείον 50%.

Επίσης, παραμένουν σε ισχύ η μείωση κατά 30% του τέλους καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού και του συντελεστή του δημοτικού φόρου για τους τρίτεκνους, καθώς και η μείωση κατά 50% του τέλους καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού και του συντελεστή του δημοτικού φόρου, για άτομα με απορία, μείον 50%.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας δήλωσε σχετικά: «Συμμεριζόμενοι την οικονομική δυσκολία που βιώνουν οι συνδημότες μας, διατηρούμε παγωμένα τα δημοτικά τέλη, προσπαθώντας από τη δική μας πλευρά να συμβάλλουμε στη στήριξή τους. Για τον λόγο αυτό και το έτος 2020 δεν θα προχωρήσουμε σε αύξηση των δημοτικών τελών, ενώ παραμένει η μείωση για κάποιες κοινωνικές ομάδες συνδημοτών μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου