ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κυνήγι τρόμου στο Βελεστίνο με σοβαρό τραυματισμό 37χρονου

κυνήγι-τρόμου-στο-βελεστίνο-με-σοβαρό-316495

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 37χρονος – Τραυματίστηκε στο πίσω μέρος της κεφαλής από σκάγια όπλου του φίλου του

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου ο 37χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρά από σκάγια κυνηγετικού όπλου, που έφερε φίλος του ηλικίας 45 ετών, με τον οποίο είχαν πάει για κυνήγι στο Μικρό Περιβολάκι χθες το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη, είναι διασωληνωμένος και σε καταστολή και δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η αγάπη για το κυνήγι αγριόχοιρων μετατράπηκε σε εφιάλτη για τους δύο φίλους στις 8 χθες το πρωί. Ο 37χρονος, που βρισκόταν κρυμμένος σε θάμνους χωρίς να φέρει ανακλαστική ένδυση, πυροβολήθηκε από τον 45χρονο. Ο φίλος του χρησιμοποίησε το όπλο του από λάθος, καθώς, όπως προκύπτει από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, φέρεται να πέρασε τον φίλο του για θήραμα και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Οι κυνηγοί, τους οποίους σύμφωνα με πληροφορίες συνδέουν στενοί δεσμοί φιλίας επί χρόνια, ξεκίνησαν νωρίς το πρωί για κυνήγι αγριόχοιρου στη δασική περιοχή Αγίου Αθανασίου στο Μικρό Περιβολάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, δεν έλαβαν μέτρα αυτοπροστασίας και συγκεκριμένα δεν φόρεσαν τα κίτρινα γιλέκα, που μπορούν να αποτρέψουν ενδεχόμενο ατύχημα.

Γύρω στις 8 το πρωί και ενώ το καρτέρι ήταν σε εξέλιξη, ο 37χρονος έπεφτε αιμόφυρτος. Σκάγια τού προκάλεσαν σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα. Από τις πρώτες έρευνες των αστυνομικών ο 45χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε ξέφωτο, φέρεται να πέρασε για θήραμα τον φίλο του και να πυροβόλησε.

Ο 37χρονος έπεσε στο έδαφος αναίσθητος και ο φίλος του προσέτρεξε όταν αντιλήφθηκε το ατύχημα. Αμεσα ειδοποιήθηκαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ, ενώ εξαιτίας του δύσβατου της περιοχής χρειάστηκε η μετάβαση και πυροσβεστικής δύναμης για τον απεγκλωβισμό του τραυματία από τη χαράδρα. Ο 37χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου