ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Είδη ατομικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Ρ. Φεραίου

είδη-ατομικής-προστασίας-στις-σχολικ-331025

Είδη ατομικής προστασίας χρήσης κατά τη διάρκεια της εργασίας διένειμε σήμερα η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου στις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου.

Τα είδη ατομικής προστασίας που δόθηκαν στην καθεμιά από τις σχολικές καθαρίστριες είναι: μπουφάν, αντιανεμικό, μάσκες, γάντια, άρβυλα, γαλότσες, στολές προστασίας από χημικά, αντανακλαστικά γιλέκα, ωτοβύσματα, παντελόνι εργασίας και ποδιές.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας απευθυνόμενος στις σχολικές καθαρίστριες είπε πως ο Δήμος είναι συνεπής και διανέμει τα είδη ατομικής προστασίας και τις κάλεσε να τα χρησιμοποιούν κατά την εργασία τους.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν είδη ατομικής προστασίας και στους υπαλλήλους καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

«Μας ενδιαφέρει η υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στον Δήμο μας και για το λόγο αυτό τους χορηγούμε είδη ατομικής προστασίας. Η αρχή έγινε σήμερα με τις σχολικές καθαρίστριες και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η διάθεση ειδών ατομικής προστασίας και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νασίκας.

Οι σχολικές καθαρίστριες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τα είδη ατομικής προστασίας που τους παρείχε ώστε να τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Στη χθεσινή διανομή ειδών ατομικής προστασίας παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Ι. Παπαϊωάννου, ο προϊστάμενος Ευ. Καραμπέρης και ο αποθηκάριος του Δήμου Λάκης Μύγας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου