Κάλεσμα του ΚΕΠ Υγείας για συμμετοχή στην εκδήλωση για τη «Φλόγα»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-23, 15:16:52
Κάλεσμα του ΚΕΠ Υγείας για συμμετοχή στην εκδήλωση για τη «Φλόγα»

Κάλεσμα στους δημότες απευθύνει το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση «Τρέχω για τη Φλόγα», που διοργανώνεται στην παραλία του Βόλου την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί.

Στο κάλεσμα αναφέρεται: «Στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου με τη «Φλόγα» προσκαλούνται οι δημότες να συμμετέχουν στη δράση «Τρέχω για τη Φλόγα» στην παραλία του Βόλου, Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ώρα εκκίνησης 11.30 και σημείο εκκίνησης την Αργώ, πάντα με την ίδια συμβολική τιμή των 3 ευρώ.

Πρόκειται για μια διαδρομή φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που αφορά σε όλους, σύμφωνα με τους διοργανωτές, «γιατί… η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα», η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου καλούν τους συμπολίτες κάθε ηλικίας σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Το τμήμα «Φλόγα» Μαγνησίας σε συνδιοργάνωση με τον ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου προετοιμάζεται για 7η συνεχή χρονιά για τη δράση «Τρέχω για τη Φλόγα» στην παραλία του Βόλου.

«Πιστεύοντας πως μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι σε ανάλογες δράσεις προσφοράς ζωής σας προσκαλούμε να τρέξουμε όλοι μαζί» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Πληροφορίες στο Κέντρο Κοινότητας Βελεστίνου Ηρώων Πολυτεχνείου 4, έναντι πλατείας ρολογιού, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2425023794.

Στον ίδιο χώρο οι συμμετέχοντες μπορούν να προμηθευτούν νούμερα συμμετοχής, μπλουζάκια στην τιμή των 5 ευρώ και τετράδια με 4 ευρώ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=