ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Απεβίωσε ο πρώην δήμαρχος Βελεστίνου Β. Καραμπεροπουλος

απεβίωσε-ο-πρώην-δήμαρχος-βελεστίνου-372713

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βελεστίνου και όλης της Μαγνησίας ο θάνατος του πρώην δημάρχου Βελεστίνου Βασίλη Καραμπεροπουλου.

Ο πρώην δήμαρχος Βελεστίνου Βασίλης Καραμπερόπουλος έφυγε από τη ζωή σήμερα τη ωύχτα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο Βασίλης Καραμπερόπουλος άφησε πολύ σημαντικό έργο στον τομέα της αυτοδιοίκησης, ενώ έχει αναπτύξει, παράλληλα, πλούσια συγγραφική δράση.

Διετέλεσε δήμαρχος Βελεστίνου επί τρεις τετραετίες, από το 1975 μέχρι το 1986, προσφέροντας πολύ σημαντικό έργο, όπως μαρτυρούν τα έργα που φέρουν τη σφραγίδα του.

Επί των ημερών του δημιουργήθηκαν, συγκεκριμένα, πολλά έργα υποδομής, το δημαρχείο, πέντε πλατείες σε Βελεστίνο και Χλόη, το Κέντρο Υγείας, ο Παιδικός σταθμός και πολλά ακόμη.

Ο ίδιος ανέπτυξε, παράλληλα, πολύ σημαντικό συγγραφικό έργο, εξέδωσε επτά βιβλία, έχει τιμηθεί κατ’ επανάληψη για την προσφορά του, ενώ συμμετείχε στις εργασίες του Β’, Γ’ και Δ’ Διεθνούς συνεδρίου «Φεραί – Βελεστίνου – Ρήγας» με ισάριθμες ανακοινώσεις.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ρ. Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα

Σε συλλυπητήρια δήλωσή του για τον θάνατο του Βασίλη Καραμπερόπουλου, ο Δήμαρχος Ρ. Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, αναφέρει:

«Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου, για την απώλεια ενός καταξιωμένου Δημάρχου και μια εξέχουσας προσωπικότητας, του Βασίλειου Καραμπερόπουλου, που ανέδειξε μέσα από το αυτοδιοικητικό και συγγραφικό του έργο, τον τόπο μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι, Δήμαρχε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου