Διακοπές νερού από τη ΔΕΥΑ Ρ. Φεραίου στους ασυνεπείς

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-09, 19:22:15
Διακοπές νερού από τη ΔΕΥΑ Ρ. Φεραίου στους ασυνεπείς

Μέτρα της ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου για περισσότερους από δύο ανεξόφλητους λογαριασμούς

 

Δραστικά μέτρα παίρνει η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου για τους καταναλωτές, που είναι ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους, ενώ οι οφειλές διογκώνονται.

Σε διακοπές νερού θα προχωρήσει από τις αρχές Οκτωβρίου η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου, σε όσους καταναλωτές έχουν ανεξόφλητους πάνω από δύο λογαριασμούς, αν δεν εξοφλήσουν την οφειλή τους ή δεν ενταχθούν σε ρύθμιση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όσοι καταναλωτές έχουν δύο και πλέον ανεξόφλητους λογαριασμούς στη ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου, ανεξαρτήτως ποσού, θα γίνει διακοπή της παροχής νερού από την 1η Οκτωβρίου.

Για να αποφευχθεί η διακοπή υδροδότησης, η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου δίνει τις κάτωθι επιλογές: Εξόφληση ή διακανονισμό του ποσού μέχρι 120 δόσεις και με ελάχιστο ποσό καταβολής δόσης 20 ευρώ.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου προσπάθησε με ευγενικό τρόπο να υπενθυμίσει στους καταναλωτές που έχουν οφειλές σχετικά με τα τέλη ύδρευσης ότι θα πρέπει να τις τακτοποιήσουν.

Σεβόμενοι τους μήνες του καλοκαιριού που η ανάγκη για νερό είναι πολύ μεγάλη και το γεγονός ότι αρκετοί απουσίαζαν λόγω διακοπών, δεν προβήκαμε σε καμία περαιτέρω ενέργεια. Επειδή, όμως, η ανταπόκριση ήταν μηδαμινή και οι οφειλές διαρκώς διογκώνονται, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διακοπή της παροχής ύδρευσης των πελατών που έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς τη ΔΕΥΑΡΦ.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας των ΔΕΥΑ σε όσους καταναλωτές έχουν 2 και πλέον ανεξόφλητους λογαριασμούς, ανεξαρτήτως ποσού, θα γίνει διακοπή της παροχής νερού. Η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου δίνει τις κάτωθι επιλογές:

 • Εξόφληση του ποσού

 • Διακανονισμός του ποσού μέχρι 120 δόσεις και με ελάχιστο ποσό καταβολής δόσης 20 ευρώ.

Καταληκτική ημερομηνία τακτοποίηση της οφειλής είναι η 20ή Σεπτεμβρίου.

Από την 1η Οκτωβρίου συνεργεία της ΔΕΥΑΡΦ θα κάνουν διακοπή της παροχής ύδρευσης σε όσους καταναλωτές δεν ανταποκρίθηκαν.

 Η θέση της ΔΕΥΑΡΦ είναι πολύ δύσκολη, όμως, θα πρέπει η επιχείρηση να σεβαστεί και τους καταναλωτές οι οποίοι είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

 Βασικός στόχος της ΔΕΥΑΡΦ είναι η παροχή περισσότερων και καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Επειδή είναι ανταποδοτική επιχείρηση ο παραπάνω στόχος είναι συνάρτηση της είσπραξης των τελών ύδρευσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=