ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Τελευταία προειδοποίηση από τη ΔΕΥΑΡΦ

τελευταία-προειδοποίηση-από-τη-δευαρ-425677

«Ελάτε να ρυθμίσετε τις οφειλές, ειδάλλως έρχονται διακοπές νερού»

Παρά τη δεύτερη ενημερωτική επιστολή που κοινοποιήθηκε στους οφειλέτες μέσω των λογαριασμών της ύδρευσης με τη ΔΕΥΑΡΦ να καλεί τους δημότες να προχωρήσουν σε ρύθμιση για την αποπληρωμή των χρεών της, ελάχιστοι «πέρασαν από το ταμείο», γεγονός που εντείνει τα προβλήματα εισπραξιμότητας της επιχείρησης.

«Η ΔΕΥΑΡΦ είναι δημοτική επιχείρηση ανταποδοτικού χαρακτήρα. Τα έσοδά της είναι μόνο από τα τέλη ύδρευσης. Αυτή τη στιγμή λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται όλη η χώρα, υπάρχει έντονο πρόβλημα εισπραξιμότητας των βεβαιωμένων εσόδων. Επειδή η προσέλευση των καταναλωτών δεν ήταν η προσδοκώμενη και υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία της επιχείρησης, σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι υπάρχει η δυνατότητα να διακανονίσετε τις οφειλές σας», υπογράμμιζε η επιχείρηση απευθυνόμενη προς τους καταναλωτές.

Απευθύνοντας μάλιστα προειδοποίηση, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για διακοπές υδροδότησης στα νοικοκυριά που αδιαφορήσουν.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διακοπή της παροχής ύδρευσης, ιδιαίτερη την περίοδο του καλοκαιριού, σας εφιστούμε την προσοχή και σας παρακαλούμε να τακτοποιήσετε άμεσα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τη ΔΕΥΑΡΦ.

Η κοινή προσπάθεια όλων μας θα συμβάλλει ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε το σημαντικότερο για τη ζωή μας κοινωνικό αγαθό, το νερό», επισημαίνει η επιχείρηση, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους οφειλέτες, πριν ληφθούν δραστικά μέτρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου