Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-22, 15:03:58
Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Χρώμα πολιτισμού έχουν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Ρήγα Φεραίου, σε όλα τα Τοπικά και Δημοτικά Διαμερίσματα.

O Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία, όπως κάθε χρόνο, με τους τοπικούς συλλόγους, τη μουσική δημοτική σχολή, τη θεατρική ομάδα του Δήμου και με δημότες κατάρτισε και φέτος πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα, που απευθύνεται σε όλους του δημότες και επισκέπτες όλων των ηλικιών, γεμάτο πολιτισμό, ιστορία, παράδοση και αθλητισμό. Τα «Ρήγεια» έχουν εμπλουτιστεί, αλλά παράλληλα έχουν διατηρηθεί οι περισσότερες παραδοσιακές καθιερωμένες εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχεις ως ακολούθως:

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 21.30 διοργανώνεται λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική, ενόψει του γιορτασμού της Αγίας Παρασκευής, στην κεντρική πλατεία Χλόης.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 21.00 διοργανώνεται λαϊκή βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αερινού στην κεντρική πλατεία του χωριού ενόψει του γιορτασμού του Αγίου Παντελεήμονος.

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 23.00 σειρά έχει το πάρτι νεολαίας Ριζομύλου, που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Νεολαίας «Φίλιππος», στον χώρο του Υδραγωγείου Ριζομύλου.

Το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 21.00 διοργανώνεται το πάρτι νεολαίας Κερασιάς στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 23.00 προγραμματίζεται το πάρτι νεολαίας Βενέτου στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Το ίδιο βράδυ στις 22.00 πραγματοποιείται το πάρτι νεολαίας Καναλίων στον προαύλειο χώρο του Γυμνασίου.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 21.00 ακολουθεί λαϊκό παραδοσιακό γλέντι στην κεντρική πλατεία Στεφανοβικείου.

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου στις 21.00 προγραμματίζεται η γιορτή αχλαδιού από την ΚΟΙΝΣΕΠ «Ρήγας Φεραίος» στον κεντρικό πεζόδρομο Βελεστίνου.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 21.00 πραγματοποιείται το 9ο αντάμωμα φίλων της παράδοσης από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο «Διάπλαση» στην κεντρική πλατεία Ριζομύλου.

Επίσης την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 21.30 πραγματοποιείται λαϊκό πανηγύρι στην κεντρική πλατεία Κεραμιδίου.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 21.30 διοργανώνεται λαϊκό πανηγύρι στην κεντρική πλατεία Κεραμιδίου.

Παράλληλα το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 21.00 πραγματοποιείται περιβολιώτικη βραδιά από τον Σύλλογο Περιβολιωτών Μαγνησίας στον προαύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου.

Η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων κλείνει το Σάββατο 31 Αυγούστου με τη μικρασιάτικη βραδιά, που διοργανώνεται από την Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου «Αλύτρωτες Πατρίδες», έναντι 1ου Δημοτικού Σχολείου, στις 21.00.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=