ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συγχαίρουν τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές

συγχαίρουν-τους-επιτυχόντες-στις-παν-447496

Ανακοινώσεις από το 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας και το ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Από το 2ο Γενικό Λύκειο Ν. Ιωνίας προήλθε φέτος η πρωτιά στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η μαθήτρια του σχολείου Ευανθία Λεφάκη «πέταξε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ανακοίνωσή τους ο Σύλλογος Γονέων και ο Σύλλογος Καθηγητών του 2ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας συγχαίρουν τους μαθητές, που πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις:

«Απευθυνόμενοι σε σας αγαπητά μας παιδιά Ευανθία Λεφάκη, Αφροδίτη Χονδρονίκου, Κυριακούλα Λουμπάκη, Μελίτη Μπαλατσού, Αδάμ Ακριτίδη, Ελένη Αναγνωστοπούλου, Δωροθέα Λαγιόκαπα, Αναστασία Παπασακελλαρίου, Εβελίνα Μελαχροινάκη, Λεωνίδα Σαραφίδη, Μαρούλα Κοπάνου και σε όλα τα άλλα παιδιά που είστε και αισθάνεστε επιτυχόντες στην πρώτη δοκιμασία της ζωής σας, σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια. Η προσπάθειά σας ήταν μεγάλη. Kατά τη διάρκεια των λυκειακών σας χρόνων αλλά ιδιαίτερα τη χρονιά που μας πέρασε γίνατε δέκτες πολλών γνώσεων και δεξιοτήτων. Πολλοί βάλατε στόχους και τους πετύχατε Σε λίγο έρχεται νέο ξεκίνημα για τον καθένα σας. Αγκαλιάστε τη ζωή, γνωρίστε πρόσωπα και πράγματα απολαύστε τα καινούργια ταξίδια της γνώσης. Ως γονείς μας κάνατε υπερήφανους. Αλλά και ως δάσκαλοι νιώσαμε μέσα από τη δική σας επιτυχία επαγγελματική ικανοποίηση (σε καιρούς χαλεπούς και απαξίωσης) αφού προσθέσαμε το δικό μας λιθαράκι στη φιλόπονη προσπάθειά σας και σας ευχόμαστε κάθε προσωπική και επιστημονική κατάκτηση.

Ιδιαίτερα αναφερόμαστε στην Ευανθία Λεφάκη που κέρδισε επάξια την πρώτη θέση στη Μαγνησία για το 2019. Στο πρόσωπό της συναντώνται οι αρετές του ήθους, της μετριοφροσύνης, της προθυμίας της φιλομάθειας και του φιλότιμου.

Είναι η δεύτερη φορά στα πέντε τελευταία χρόνια που μαθητής του σχολείου μας πρωτεύει στη Μαγνησία (το 2015 ήταν ο Θωμάς Βασιλούλης) γεγονός που αποτελεί ποιοτική αναφορά για το σχολείο μας».

Το ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Βελεστίνου «συγχαίρουμε όλους τους τελειόφοιτους μαθητές του σχολείου μας, που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, για την προσπάθεια και τον αγώνα που έδωσαν. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τη μαθήτρια του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας (ειδικότητα υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών) Αθηνά Ζενίδη, η οποία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία του σχολείου στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Η επιτυχία της έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειάς της, που βασίστηκε, όπως ανέφερε και η ίδια, στην προσωπική της μελέτη και στη βοήθεια που είχε αποκλειστικά από το σχολείο. Όπως τόνισε, με ιδιαίτερη έμφαση, πέτυχε τον στόχο της χωρίς την παρακολούθηση φροντιστηριακών μαθημάτων γιατί η ποιότητα και η μέθοδος διδασκαλίας που της πρόσφερε το ΕΠΑΛ Βελεστίνου ήταν επαρκέστατη.

Στηρίζουμε όλους τους απόφοιτους του σχολείου μας, οι οποίοι είτε δεν συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, είτε δεν πέτυχαν ικανή βαθμολογία για την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά τμήματα της επιθυμίας τους, θυμίζοντάς τους πως οι ευκαιρίες για την επαγγελματική τους εξέλιξη δεν σταματούν εδώ. Διέξοδοι όπως το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» των ΕΠΑ.Λ. καθώς και η νέα δομή των Α.Ε.Ι., που είναι τα Διετή Προγράμματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, στα οποία έχουν ελεύθερη πρόσβαση, χωρίς εξετάσεις, μόνο οι απόφοιτοι των Επαγγελματικών Λυκείων, δίνουν ευκαιρίες για αναβάθμιση της εργασιακής προοπτικής τους.

Όποιον δρόμο κι αν επιλέξουν οι απόφοιτοί μας, είτε την απευθείας ένταξή τους στην αγορά εργασίας, είτε την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου