Γ. Σακκόπουλος: Η «καρδιά» της παραγωγής χτυπά στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-22, 12:33:02
Γ. Σακκόπουλος: Η «καρδιά» της παραγωγής χτυπά στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιάννης Σακκόπουλος

 

Απόψεις και προβληματισμούς για το μέλλον της χώρας, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή, αντάλλαξε με κατοίκους του Βελεστίνου και του Ριζομύλου ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Σακκόπουλος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Ο κ. Σακκόπουλος συνομίλησε μαζί τους για ζητήματα που αφορούν σε κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας, όπως η αγροτική παραγωγή, το περιβάλλον, οι υποδομές, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η κοινωνική πρόνοια, η υγεία και η παιδεία.

Το Βελεστίνο και ο Ριζόμυλος, όπως είπε, μπορούν να αποτελέσουν το επίκεντρο της παραγωγικής ανασυγκρότησης για την ευρύτερη περιοχή, με έμφαση στον αγροτικό τομέα, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και στον τουρισμό.

Μέσα από προωθημένες πρωτοβουλίες και τη συστηματική άσκηση πιέσεων για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων, μπορεί να ξεκινήσει μια νέα εποχή δημιουργίας, καινοτομίας, παραγωγής και δυναμισμού.

Η αντιμετώπιση του υδρευτικού ζητήματος, η αναβάθμιση του αστικού χώρου και των κοινόχρηστων υποδομών, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, η κάλυψη των ελλείψεων στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, η δημιουργία πλέγματος αλληλεγγύης για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες, είναι μερικές από τις προτεραιότητες που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Αναφερόμενος στους κεντρικούς στόχους του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Σακκόπουλος επισήμανε ότι το κόμμα διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη, το οποίο απαντά στις προσδοκίες των πολιτών για το μέλλον των ίδιων και της χώρας, δίνει ελπίδα και προοπτική.

Στον Ιατρικό Σύλλογο

Με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Βόλου Ευθ. Τσάμη συναντήθηκε ο κ. Σακκόπουλος. Στη διάρκεια της συζήτησης ανέλυσε το πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ για την Υγεία. «Θα εργάζομαι σταθερά για την αναγέννηση του κλάδου», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε τους ιδιώτες γιατρούς και το ΕΣΥ στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Η ΝΔ εξαγγέλλει την παράδοσή του ιατρικού κλάδου στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Η αξιοπρέπεια των πολιτών δοκιμάζεται και η υπομονή εξαντλείται στην ανύπαρκτη πρωτοβάθμια περίθαλψη. Οι γιατροί παλεύουν σε μια χώρα που δεν τους δίνει κανένα εφόδιο, αντίθετα τους εκδικείται. Συζητήσαμε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ευθύμη Τσάμη για τα σοβαρά προβλήματα του ιατρικού κλάδου που οδηγούν τους γιατρούς σε κινητοποιήσεις, γιατί ο ΕΟΠΥΥ τους έχει οδηγήσει με την λειτουργία του σε απόγνωση με αποτέλεσμα να χρηματοδοτούν οι ίδιοι το σύστημα Υγείας. Το clawback και το rebate έχουν οδηγήσει πολλούς νέους επιστήμονες ακόμα στο κλείσιμο των ιατρείων τους».

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=