ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Το νέο 27μελές δημοτικό συμβούλιο Ρήγα Φεραίου

το-νέο-27μελές-δημοτικό-συμβούλιο-ρήγα-φ-492979

Ποιοι θα καθίσουν στα δημοτικά έδρανα από όλες τις παρατάξεις

Στο νέο 27μελές δημοτικό συμβούλιο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου και στα πρόσωπα που το απαρτίζουν στρέφονται πλέον τα βλέμματα των δημοτών του Δήμου, μετά την εκλογή του δημάρχου Δημ. Νασίκα από τον πρώτο γύρο.

Ο συνδυασμός «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» μετά το εκλογικό ποσοστό του 56,56% που κέρδισε ο Δημήτρης Νασίκας θα εκπροσωπείται στο νέο δημοτικό συμβούλιο από 15 συμβούλους, η παράταξη «Όλοι μαζί, μπροστά» του Χαράλαμπου Πάσχου με ποσοστό 39,43% του Χαράλαμπου Πάσχου με 11 συμβούλους, ενώ διατηρεί την έδρα της η Λαϊκή Συσπείρωση (4,02%) με τον Απόστολο Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι οποίες μένει να επιβεβαιωθούν και από τα επίσημα στοιχεία του Πρωτοδικείου, από την παράταξη του επανεκλεγέντα δημάρχου Ρήγα Φεραίου «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» στο νέο δημοτικό συμβούλιο εκλέγονται ο Παπαδάμ Γ. (Φερών), ο οποίος σύμφωνα με τα ανεπίσημα –ακόμη- αποτελέσματα σταυροδοσίας φαίνεται ότι απέσπασε ρεκόρ ψήφων, πλησιάζοντας τους 1.000 σταυρούς, καθώς και οι: Χατζής Στ. (Φερών), Πρίντζος Ν. (Φερών), Παπαϊωάννου Ι. (Κάρλας), Χατζοπούλου Β. (Κάρλας), Παπαρούνας Χ. (Φερών), Βλάχος Αθ. (Κάρλας), Κορώνας Γ. (Φερών), Βουραζέρης Ν. (Κάρλας), Γιαννακός Ε. (Φερών), Κουβάτας Γ. (Φερών), Κουντούρη – Καρατζιώλη Λευκή (Κάρλας), Μακεδών Χ. (Κάρλας) και Μπατζιάκας Γιάννης (Φερών). Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή και η μονοεδρική του Κεραμιδίου «κατοχυρώνεται» στον συνδυασμό της πλειοψηφίας με τον Δημ. Παλληκάρη να εκλέγεται εκ νέου δημοτικός σύμβουλος.

Ο συνδυασμός «Ολοι μαζί, μπροστά» που εκλέγει 11 συμβούλους μαζί με τον επικεφαλής Χαράλαμπο Πάσχο, στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα εκπροσωπηθεί από τους: Γ. Κοντοκλώτσης (Κάρλας) Ευ. Παρσάς (Κάρλας), Κ. Πανομμάτης (Κάρλας) και Μαργ. Μπαρτζιάλης (Κάρλας), Χαρ. Σεσκλιώτης (Κάρλας), Χαρ. Πάσχος (Φερών) Απ. Παπατόλιας (Φερών), Χ. Μωραϊτης Μ. Κουσκουρίδας (Φερών), Δ. Μαργαριτόπουλος (Φερών), (Φερών), Θαν. Κουβάτας (Φερών) και Σπ. Γάτος (Φερών).

Τέλος από τη Λαϊκή Συσπείρωση, όπως προαναφέρθηκε, εκλέγεται και θα καθίσει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου ο Απόστολος Παπαϊωάννου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου