ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Απόλυτος κυρίαρχος ο Δημ. Νασίκας

απόλυτος-κυρίαρχος-ο-δημ-νασίκας-494276

Καταλαμβάνει 15 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο – Ποιοι προηγούνται στη σταυροδοσία

Απόλυτος κυρίαρχος αναδείχτηκε στον Δήμο Ρήγα Φεραίου ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας που πέτυχε να επανεκλεγεί με ποσοστό 56,73% από την πρώτη Κυριακή απέναντι στον Μπ. Πάσχο που έλαβε 38,98% και τον Απ. Παπαϊωάννου που συγκέντρωσε ποσοστό 4,30%. Η προεκλογική κούρσα για τον κ. Νασίκα αποδείχτηκε τελικά περίπατος, ενώ τα εκλογικά ποσοστά που έλαβε ο συνδυασμός του «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» είναι ασύλληπτα, καθώς υπήρξαν περιοχές που του έδωσαν τον «αέρα νίκης» με ποσοστά άνω του 70%.

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή θα έχει 15 έδρες και ισάριθμους δημοτικούς συμβούλους, η παράταξη του Μπ. Πάσχου εκλέγει 11 δημοτικούς συμβούλους, ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση θα εκπροσωπηθεί με μία έδρα και τον επικεφαλής Απ. Παπαϊωάννου.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στη σταυροδοσία των υποψηφίων οι οποίοι θα καθίσουν στα έδρανα του νέου δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρώτος σε ψήφους έρχεται ο Γιώργος Παπαδάμ και ακολουθούν οι Σταύρος Χατζής, Νίκος Πρίντζος, Χρήστος Παπαρούνας, Γιάννης Κορώνας και από τον πρώην Δήμο Κάρλας την «κούρσα» οδηγούν οι Θανάσης Βλάχος, Γιάννης Παπαϊωάννου, Βάσω Χατζοπούλου.

Να σημειωθεί πως η μοναδική δημοτική ενότητα στην οποία ο Δημήτρης Νασίκας ήταν δεύτερος ήταν τα Κανάλια, όπου ο συνδυασμός του πήρε 39,02% απέναντι στον Μπ. Πάσχο που ήταν πρώτος με 55,85%.

Mεγαλειώδης νίκη

Χθες σε γραπτή του δήλωση ο Δημ. Νασίκας, που είναι ο μοναδικός από τους δημάρχους των περιφερειακών Δήμων που ξεμπέρδεψε από την πρώτη Κυριακή, κάνει λόγο για «μεγαλειώδη νίκη» και συνεχίζοντας αναφέρει: «Είναι μεγάλη η χαρά από το εκλογικό αποτέλεσμα, γιατί ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα. Οι δημότες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και είμαστε υποχρεωμένοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Όπως ανέφερα και εχθές (προχθές) κανείς δεν περισσεύει στον δήμο μας. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία. Καλή συνέχεια στους δύο συνυποψήφιους μου και ελπίζω να εργαστούμε όλοι μαζί για το καλύτερο του δήμου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου