ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δημήτρης Νασίκας: «Aυτή την Κυριακή κερδίζουν οι πολίτες»

δημήτρης-νασίκας-aυτή-την-κυριακή-κερ-497745

Την υπερψήφιση του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» ζήτησε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψήφιος

«Συνεχίζουμε μαζί. Προχωράμε μπροστά. Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου μάς ενώνει. Σας καλώ όλους να είστε παρόντες την Κυριακή. Την Κυριακή θα κερδίσουν οι πολίτες. Θα νικήσει το μέλλον του Δήμου μας. Θα νικήσουν οι δημότες. Την Κυριακή θα είμαστε όλοι μαζί νικητές».

Αυτά τόνισε ο Δημήτρης Νασίκας, δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψήφιος, στην κεντρική ομιλία του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή», που πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία πλήθους κόσμου στον πεζόδρομο του Βελεστίνου. Ο κ. Νασίκας έκανε λόγο για «μήνυμα νίκης και προοπτικής» και απευθυνόμενος στους δημότες επισήμανε ότι η δημοτική αρχή τήρησε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει ενώπιον των πολιτών πριν από πέντε χρόνια και τους ζήτησε αύριο Κυριακή να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να στηρίξουν τον συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή».

«Είχαμε υποσχεθεί πριν από πέντε χρόνια ότι εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Δίπλα στον καθένα σας ξεχωριστά. Στον κάθε δημότη. Στην κάθε οικογένεια και το κάναμε πράξη. Απόψε, από αυτό το βήμα, σας υπόσχομαι ότι εμείς θα είμαστε και αύριο εδώ, δίπλα σας. Ολοι εμείς, για όλους τους πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Χωρίς διακρίσεις. Χωρίς αποκλεισμούς. Αυτό αποτελεί προσωπική δέσμευση και για την επόμενη τετραετία.

Η δική μας σχέση είναι μια σχέση βαθιά, μια σχέση εμπιστοσύνης, αμοιβαίας εκτίμησης, μια σχέση συνεργασίας και προσπάθειας που έχει φέρει αποτελέσματα, που άντεξε και ωρίμασε μέσα στον χρόνο.

Μια σχέση που ο χρόνος την έκανε πιο σταθερή, πιο στέρεα, που οδηγεί στο παρόν που θέλουμε και στο μέλλον που ονειρευόμαστε», πρόσθεσε.

Τέλος, ευχαρίστησε τους δημότες για τη στήριξη στο πρόσωπό του και τον συνδυασμό και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Ολοι εμείς στον συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το μέλλον για τον τόπο μας. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Σας καλώ όλους να συνεργαστούμε, να σχεδιάσουμε και να προτείνουμε λύσεις που θα δώσουν αξία στον τόπο μας. Με εσάς στο πλευρό μας μπορούμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα. Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γιατί όλοι μαζί γινόμαστε δυνατοί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου