ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Μήνυμα νίκης από Ριζόμυλο έστειλε ο Δημήτρης Νασίκας

μήνυμα-νίκης-από-ριζόμυλο-έστειλε-ο-δη-500090

Ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή 26 Μαΐου ζήτησε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Μήνυμα νίκης από τον πρώτο γύρο της ερχόμενης Κυριακής 26 Μαΐου έστειλε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Νασίκας στις προεκλογικές του ομιλίες στον Αγ. Γεώργιο και τον Ριζόμυλο.

Ο κ. Νασίκας κάλεσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή», παρουσίασε στην κάθε ενότητα τα έργα που έχουν υλοποιηθεί και αυτά που έχουν προγραμματιστεί και ανέλαβε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τη νέα τετραετία.

Σχετικά με την Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψήφιος αναφέρθηκε στην ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, στη μέριμνα λειτουργίας επαρκούς φωτισμού, στην κατασκευή γηπέδου 5Χ5 και στην εγκατάσταση εφεδρικής γεώτρησης.

Επίσης, έκανε λόγο για τη συνεχή παρουσία της δομής του δήμου «Βοήθεια στο Σπίτι», για τις παρεμβάσεις που έγιναν από τη δημοτική αρχή στα σχολεία, για τις χρηματοδοτήσεις που έχουν εξασφαλιστεί σχετικά με το δίκτυο αποχέτευσης, τη δημιουργία πολυχώρου στη θέση του παλιού δημοτικού σχολείου, τη δημιουργία παιδικής χαράς, καθώς και στον φωτεινό κόμβο στην έξοδο προς Βελεστίνο και την ασφαλτόστρωση οδών που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αντίστοιχα, για την Τ.Κ. Ριζομύλου ο κ. Νασίκας αναφέρθηκε στη μελλοντική απόκτηση από τον δήμο της αποθήκης του Συνεταιρισμού Ριζομύλου και τη μετατροπή της σε χώρο πολλαπλών χρήσεων, στην ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας με αρχιτεκτονική και βιοκλιματική αναβάθμιση, στην κατασκευή πιστοποιημένης παιδικής χαράς που ολοκληρώνεται, στην ασφαλτόστρωση μέχρι τη διασταύρωση Ριζομύλου – Καναλίων.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» Δημήτρης Νασίκας ζήτησε από όλους τους δημότες την ισχυρή εντολή για την επανεκλογή του συνδυασμού του από την πρώτη Κυριακή προκειμένου να συνεχίσει το έργο του με ικανούς, εργατικούς και με όραμα συνεργάτες, όπως είπε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου