ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δήλωση υποψηφιότητας Γιώργου Κ. Παπατόλια

δήλωση-υποψηφιότητας-γιώργου-κ-παπατ-512147

Στη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου – Χλόης με τον συνδυασμό του δημάρχου Δημ. Νασίκα

Υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου – Χλόης με τον συνδυασμό του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» θα είναι εκ νέου ο σημερινός πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου- Χλόης Γιώργος Κ. Παπατόλιας.

Στη δήλωση υποψηφιότητάς του ο Γιώργος Κ. Παπατόλιας, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε σχολεία Ειδικής Αγωγής, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Σχολική Ψυχολογία

και στις Μαθησιακές Διαταραχές και διεθνής εκπαιδευτής – διαιτητής Master I.T.F, επισημαίνει: «Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,

από το 2014 έως και σήμερα – σχεδόν πέντε χρόνια – που διατελώ πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου-Χλόης, έχετε γνωρίσει από κοντά τον χαρακτήρα μου και έχετε σχηματίσει την γνώμη σας για το πρόσωπο μου, για το ήθος μου, για την εργατικότητα μου, για την επικοινωνία μου με τον συνάνθρωπο μου, για τις αντιλήψεις μου και για την συμμετοχή μου στα δρώμενα του Δήμου μας.

Διαθέτοντας πλέον εμπειρία, γνώση και περισσότερη διάθεση, αποφάσισα να είμαι και σε αυτές τις εκλογές υποψήφιος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Βελεστίνου-Χλόης.

Με αγάπη για τους νέους με τους οποίους αθλητικά συναναστρέφομαι και οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του τόπου μας και γενικότερα της πατρίδας μας , με σεβασμό και τιμή για τους μεγαλύτερους οι οποίοι πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην κοινωνία μας, αποφάσισα να συμμετάσχω ξανά στα κοινά του τόπου μας ελπίζοντας και προσπαθώντας για το καλύτερο.

Με ξεκάθαρο βλέμμα κοιτώντας σας απευθείας στα μάτια χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, προσιτός σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί, με δυναμισμό, με ειλικρίνεια και αγάπη για τον συμπολίτη μου καθώς και για την γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή – Φεραίου που είναι και ο τόπος όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι, ζητώ για ακόμη μία φορά την ψήφο εμπιστοσύνης σας, με την υπόσχεση ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για την ανάδειξη και πρόοδο της περιοχής μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών καλή επιτυχία. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να σας έχω κοντά μου και σ΄ αυτή μου την προσπάθεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου