ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ασφαλτοστρώνονται δρόμοι στο Αερινό

ασφαλτοστρώνονται-δρόμοι-στο-αερινό-528110

Νέες εργασίες ασφαλτικών στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων στο Δήμο Αλμυρού», συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο Αερινό σε μήκος 1,5 χιλιομέτρου.

Οι συγκεκριμένες εργασίες είναι σε συνέχεια των εργασιών ασφαλτόστρωσης της Επαρχιακής οδού Αργιλοχώρι – Μπέικα και την Επαρχιακής Οδού Νεάϊδας – Ανθότοπου. Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες οδοστρωσίας θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε, «Για μας προέχει η ασφαλής διέλευση οδηγών και οχημάτων τόσο από το εθνικό, όσο και από το επαρχιακό οδικό δίκτυο που ανήκει στην αρμοδιότητά μας. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιούμε έργα που στοχεύουν στην ασφάλεια των οδηγών.

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για ένα απόλυτα ασφαλές οδικό δίκτυο, τόσο στα νησιά μας, όσο και στην Ηπειρωτική Μαγνησία. Συνεχίζουμε την σημαντική προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με έργα και παρεμβάσεις ουσίας, ώστε με κάθε τρόπο να θωρακιστεί η οδική ασφάλεια των οδηγών, τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού μας. Βασικός στόχος μας είναι να συντηρήσουμε και να διασφαλίσουμε την καλή κατάσταση των οδικών τμημάτων τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητά μας και έχουμε την ευθύνη της συντήρησής τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου