ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Κάθοδος ανεξάρτητου ψηφοδελτίου στη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου και Χλόης

κάθοδος-ανεξάρτητου-ψηφοδελτίου-στη-530957

Με πρωτοβουλία νέων της περιοχής

Τη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου τοπικού συνδυασμού για τη δημοτική ενότητα Βελεστίνου και Χλόης ανακοίνωσαν πέντε νέοι άνθρωποι οι οποίοι απευθύνουν ενωτικό κάλεσμα στους δημότες επισημαίνοντας πως στόχος τους είναι «να επαναφέρουμε το παραμελημένο Βελεστίνο και την ξεχασμένη Χλόη στη θέση που τους αρμόζει».

Τη διακήρυξη του ανεξάρτητου τοπικού συνδυασμού που τιτλοφορείται «Ανεξάρτητη κίνηση Βελεστι-Νέων και Χλόης», υπογράφουν οι Γεώργιος Καρτσώνας, Κλεομένης Μούτσιος, Άλκηστη Σαββανάκη, Χρήστος Σαράντης και Θανάσης Χατζηθεοδώρου, οι οποίοι επισημαίνουν πως η πρωτοβουλία τους «δεν ήρθε για να διχάσει αλλά για να ενώσει και να δημιουργήσει» και ότι «ενωμένοι προχωρούμε, δυνατοί για τις προκλήσεις που έρχονται.

Νικητές γιατί το μέλλον μας ανήκει».

Σύμφωνα με τους ίδιους τα χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου είναι «η συνεργασία, η αλληλεγγύη και ηδιάθεση για προσφορά», επισημαίνουν πως είναι ανάγκη να γίνει μία νέα αρχή και συνεχίζοντας τονίζουν απευθυνόμενοι προς τους δημότες: «Με την στήριξή σας και την ψήφο σας δώστε την ευκαιρία στην “Ανεξάρτητη κίνηση Βελεστι-Νέων και Χλόης” και στους υποψηφίους που θα τη στελεχώσουν, να γίνουνε η φωνή σας στο τοπικό συμβούλιο. Θα ενημερώνουμε συνεχώς με τις σκέψεις, τις ιδέες, τις δράσεις μας καθώς και τους τρόπους υλοποίησης τους.

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση για να τη διεκδικήσουμε και να την υλοποιήσουμε. Αυτήν άλλωστε είναι η δύναμη σε όλο αυτό το πολιτικό εγχείρημα. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε παγιωμένες τακτικές και νοοτροπίες. Το παρελθόν ας αποτελεί φάρο και οδηγό στις επιλογές μας χωρίς να επαναλάβουμε αλλοτινά λάθη και χάσουμε άλλη μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Η ψήφος σας θα είναι η δύναμή μας στο νέο ξεκίνημα»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου