ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Γιάννης Δ. Κουβάτας: Θέλω να υπηρετήσω το όραμα του αείμνηστου πατέρα μου

γιάννης-δ-κουβάτας-θέλω-να-υπηρετήσω-τ-540285

Ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Δημ. Νασίκα

Τους λόγους, για τους οποίους συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημήτρη Νασίκα, εξηγεί σε ανοιχτή επιστολή του ο Γιάννης Δ. Κουβάτας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότες, αντλώ την καταγωγή μου από το Βελεστίνο, όπου και διαμένω και δραστηριοποιούμαι με την οικογένειά μου. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βελεστίνου. Εμαθα από πολύ μικρός από τον αείμνηστο πατέρα μου Δημήτριο Κουβάτα, που επί σειρά ετών υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, αλλά και από διοικητικές θέσεις σε τοπικούς φορείς, να αγαπάω και να τιμώ τον τόπο μου, να σέβομαι και να είμαι κοντά στους συνδημότες μου.

Αυτό ήταν το όραμα του πατέρα μου, με αυτό μεγάλωσα και αυτό το όραμα θέλω να υπηρετήσω. Για αυτούς τους λόγους συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Δημητρίου Νασίκα «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» και σας καλώ να συμπορευτείτε μαζί μας. Με εκτίμηση Γιάννης Δ. Κουβάτας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου