ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αυτόνομα κατεβαίνουν στις εκλογές κάτοικοι του Πτελεού

αυτόνομα-κατεβαίνουν-στις-εκλογές-κά-543145

Συγκρότησαν ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο και καλούν τους υποψηφίους δημάρχους να το στηρίξουν

Αυτόνομα κατέρχονται στις εκλογές της 26ης Μαΐου κάτοικοι του Πτελεού που συγκρότησαν το δικό τους ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη τοπικού συμβουλίου.

Ο νέος νόμος δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους των τοπικών συμβουλίων να μπορούν αυτόνομα να διεκδικήσουν τη ψήφο των συμπολιτών τους για την ανάδειξη του τοπικού συμβουλίου

«Το ενωτικό ψηφοδέλτιο για την περιοχή του Πτελεού εκφράζει έμπρακτα τη διάθεση των κατοίκων για προσπάθεια από κοινού ώστε να επιλύσουν τα προβλήματα τόσο της καθημερινότητας όσο και γενικότερων.

Τα τοπικά προβλήματα μας ενώνουν και σε συνεργασία με όποιο δημοτικό συμβούλιο εκλέξουν οι πολίτες του Δήμου Αλμυρού θα προτείνουμε λύσεις με γνώμονα τα συμφέροντα και τα οράματα της τοπικής κοινωνίας μας και θα εργαστούμε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους κάτοικοι- υποψήφιοι του Πτελεού, καλώντας όλους τους υποψήφιους δημάρχους να στηρίξουν το ενωτικό ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από οκτώ υποψηφίους. Είναι οι: Γερογιάκομου Βασιλική, Καλλές Χρήστος, Μάκρας Αθανάσιος, Μαρινάκης Νικόλαος, Μπουκοβάλας Κωνσταντίνος, Ξυνού Μαρίνα, Στόγια Δήμητρα και Χατζηπλής Τριαντάφυλλος

Σημειώνεται ότι οι ψηφοφόροι μπορούν να επιλέξουν μέχρι δύο υποψηφίους για την ανάδειξη του τοπικού συμβουλίου το οποίο θα απαρτίζεται από πέντε μέλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου